20 °C Budapest
Illuminated Taxi Signs on Maximilian street, Close up, Munich, Bavaria, Germany

Fontos szolgáltató terjeszkedik vidéken: sokan várták már, most örülhetnek

2022. szeptember 15. 19:45

Budapest, Szombathely és a Velencei-tó után hamarosan már Pécsett is igénybe vehetőek lesznek a Főtaxi szolgáltatásai. A szeptember 15-i induláskor a társaság helyi partnere közel 40 autóval áll majd az utasok rendelkezésére, ami a baranyai megyeszékhely egyik legnagyobb flottája lesz.

Tovább terjeszkedik Magyarország egyik legnagyobb taxis cége, a Főtaxi. Budapest, Szombathely és a Velencei-tó után nemsokára már a pécsiek is a társasággal fognak utazni, miután az Euro 900 Taxi Péccsel (korábban taxi 10000, majd EuroTaxi, illetve Euro7Taxi) márkahasználati szerződést kötöttek. Ezzel pedig a cég 40 fős flottája a Főtaxi brandje alatt fogja folytatni a tevékenységét.

A korábban is a városban dolgozó taxisofőrökre támaszkodó Főtaxi – sok más utazó mellett – nem titkoltan az egyetemre visszatérő diákok számára is vonzó utazási lehetőséget kíván majd nyújtani. Ehhez Pécsett a legversenyképesebb árakkal akar elindulni.

A szolgáltatási terület fókuszába nemcsak Pécs, hanem a környező települések is beletartoznak majd. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyenek lesznek a tapasztalataink ebben a turisztikailag is fontos egyetemvárosban, de bizakodásunkat jelzi, hogy a kezdeti, közel 40 gépjárműből álló flotta bővítését már most előkészítettük helyi partnerünkkel

 – mondta Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A telefonos rendelés mellett Pécsett is használható lesz a Főtaxi mobiltelefonos alkalmazása, amit azért is érdemes letölteni, mert az applikációban a rendelés leadása után követhető, hogy épp merre jár az autó, az érkező sofőrrel pedig közvetlenül is felvehető lesz a kapcsolat. Budapest után Pécs lesz a második legnagyobb város, ahol a Főtaxival találkozni lehet, a társaság ezt követően más hazai nagyvárosokban is terjeszkedni kíván a jövőben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem