18 °C Budapest
Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. május 26.)

Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. május 26.)

2021. május 26. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. május 26., szerda.

Névnap

Fülöp, Evelin

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 348.71 Ft
CHF: 317.93 Ft
GBP: 402.89 Ft
USD: 284.38 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX index: 0 Ft
OTP: 15475 Ft
MOL: 2254 Ft
RICHTER: 8010 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.05.27: A fátyol- és gomolyfelhők mellett általában többórás napsütésre számíthatunk. Délelőtt még csak az északnyugati határszélen, késő délutántól viszont északnyugat felől már egyre nagyobb területen lehet több és vastagabb a felhőzet. A déli óráktól főként a Nyugat-Dunántúlon, illetve az Északi-középhegység téréségben alakulhat ki zápor, néhol zivatar. Az északnyugati, északi szelet nagy területen élénk lökések kísérik. Zivatar környezetében a szél megerősödhet, viharossá fokozódhat. A hőmérséklet minimuma 5 és 12 fok között alakul. Délutánra általában 20 és 25 fok közé melegszik fel a levegő, de az északnyugati határszélen pár fokkal hűvösebb leehet az idő.

2021.05.28: A nap első felében a frontfelhőzet, illetve a szakadozott csapadékrendszere nyugatról kelet felé átvonul rajtunk, délután már a keleti határvidéken is szűnik a csapadék és szakadozik a felhőzet. Mögötte gomolyfelhők-képződnek, amelyekből néhol futó zápor kialakulhat. Megélénkül, többfelé megerősödik az északnyugati, északi szél. Zivatar térségében viharos széllökésekre is számítani kell. A hajnali 8, 14 fokról délutánra 17 és 22 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A délutáni órákban az ózon, az esti órákban pedig a nitrogén-dioxid koncentrációja átmenetileg megemelkedhet, de összességében kedvező marad a levegőminőség. (2021.05.26. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. Egyes esetekben a szülések korábban indulnak meg. (2021.05.25)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm