15 °C Budapest
Vaskos számla: kiderült, mennyibe kerülhetett Majka lagzija

Vaskos számla: kiderült, mennyibe kerülhetett Majka lagzija

2021. augusztus 30. 13:30

Tíz év után házasodott össze Majka és Majoros Hajni: a lagzin igazi sztárdömping volt, a számla pedig több milliós is lehetett a számítások szerint.

Tíz év és két gyermek után házasodott össze Majka és Majoros Hajni. Az esküvőn igazi sztárdömping volt, a meghívottak között szerepelt Tilla, Ördög Nóra és férje Nánási Pál, Curtis, Pápai Joci, Hajós András, Nika, valamint Király Viktor és felesége, Anita is.

A Blikk szerint nem volt olcsó a nagyszabású lagzi, amelyet egy szekszárdi kúrián tartottak: a bungalló, amelyet bérelték 40 ezer forintba kerül egyetlen éjszakára, ők pedig három napos mulatságot terveztek, ráadásul több vendég is ott töltötte az éjszakát, ennek költségét pedig nem kizárt, hogy a pár állta. A dekoráció rengeteg virágból állt, bizony ez is milliós tétel lehetett, az étel és ital fogyasztásról nem is beszélve.

Az étterem 6500 és 8000 forintért állít össze egy sültes tálat, amelyből legalább tíz-húsz darab kellett, hogy minden vendég jóllakjon. Majkáék külön fotós és videós stábot is fogadtak, amely szintén minimum egymillió forint volt. A ruhákról nem is beszélve, amennyiben egyedi darabot viselt az ara, és meg is vette, akkor ebben is esetben is hétszámjegyű összeggel kell kalkulálni.

Címlapkép: Majka Facebook-oldala

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 30. kedd
Katalin, Kitti
18. hét
Április 30.
A katonazene napja
Április 30.
Jazz világnap
Április 30.
A méhek napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm