Fotókon a moszkvai támadás elkövetői: ezt közölte terroristáiról az Iszlám Állam

Pénzcentrum2024. március 23. 19:08

Közzétette az Iszlám Állam azon terroristák fényképét, akik elkövették a moszkvai terrortámadást. A fegyveresek arcát eltorzították. Közben már 133-ra emelkedett a terrortámadás áldozatainak száma, 107 embert kórházban ápolnak, 15 embernek rendkívül súlyos az állapota. 

A pénteki moszkvai terrortámadás elkövetését magára vállaló Iszlám Állam (ISIS) terrorszervezet közzétett egy fotót, amelyen állítólag a legkevesebb 133 ember halálát okozó támadást elkövető fegyveresek láthatók.

Az ISIS-hez köthető hírszolgálat, az Amaák szombaton négy embert ábrázoló fotót mutatott be, amelyen azonban az arcokat felismerhetetlenné tették.

Az automata fegyverekkel, pisztolyokkal és bombákkal felfegyverkezett harcosok súlyos csapást mértek Oroszországra, amikor egy koncertteremben több ezer keresztényt vettek célba

– fogalmaz a közlemény.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közben már 133-ra emelkedett a terrortámadás áldozatainak száma az orosz hírügynökségek szerint. 107 embert kórházban ápolnak, 15 embernek rendkívül súlyos az állapota. A sérültek között van három gyerek, egyikük életveszélyes állapotban van. A helyszínén romjait jelenleg is takarítják.

Címlapkép: Jurij Kocsetkov, MTI/MTVA

Címkék:
oroszország, terror, terrortámadás, világ, terrorizmus, terrorcselekmény, moszkva,