2019. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Ennyiért bűn otthagyni ezt a sztárbort: fillérekért árulja a Tesco, Auchan


Ismét filléres csúcsbort fogtunk, ami nem elég, hogy a nagyobb hiperekben is megtalálható, de kisebb boltláncok is árulják. Úgyhogy össze is hasonlítottuk, hol jövünk ki a legjobban egy palack a megvásárlásával.

A már kifutott, előző évjáratot az aktuális mellé kóstolva - ilyetén meggyőződve arról, hogy nem tiszavirág-életű a szépsége - azt is hozzátenném: (ár)kategóriájában ez Magyarország egyik legjobb vörösbora, messze kimagaslik a tömegből

- írta blogján a Művelt Alkoholista a St. Andrea Kutyafáját 2017-es, 2018-as évjáratú boráról. Utóbbiról a szakértő azt írta, hogy kidolgozása első osztályú, remek arányok jellemzik, és hogy "ilyen kiforrott és élvezetes hazai vörössel ritkán találkozni". Mindez 5,5 pontot ért a bornak (86/100), és meg is kapta a best buy plecsnit.

A 2017-es, mára már kifutóban lévő évjáratú ital, még a 18-asnál magasabb pontszámot zsebelt be. Az 5-6 pont (86-87/100) mellé ilyen dicséret érkezett:

Északi karakter, de tökéletesen érett, könnyed, de nem vékony, lendületes, de nem karcos. Csak gyümölcsből dolgozik, és izgalom is van benne. A turán még ebben a fázisban is beazonosítható, diszkréten virágos-aromatikus. Besimuló savak, osztályon felüli beltartlom és meglepően mély utóíz.

Természetesen erre is járt a best buy, azaz ár-érték arányon a legjobb vételnek számító plecsni, igaz, ezt az évjáratot már csak megcsípni lehet. Akinek viszont sikerül, minden bizonnyal nem fog csalódni.

Na, de hol?

A bormustra után már csak az maradt hátra, hogy megnézzük, hol szerezhetjük be legolcsóbban az abszolút fillérés csúcsbort, amiből a szakértő szerint, ezen az árszinten nem igazán találkozhatunk jobbal. Keresésünk során három különböző boltlánc webshopjában is rábukkantunk a szóban forgó borra, amihez hozzácsaptunk még egy borkereskedést is, hogy még átfogóbb képet kapjunk a vörösbor piaci árát illetően.

Ahogy az a grafikonokon is látszik a hiperekben már 1 799 forintért is elérhető a nedű, sőt az Auchanban a 2017-es évjáratú palack most még le is van akciózva, így 1 749 forintért is be lehet zsebelni.

(Címlapkép - MTI Fotó: H. Szabó Sándor)

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 45 941 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,2 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H (46 000 Ft/hó; THM 8,1%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az Erste (51 352 Ft/hó; THM 11,92 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Cetelem és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk