-1 °C Budapest
Lomianki, Poland - July 6, 2021. Auchan supermarket logo atop the shopping center.

Itt vannak a képek a tegnap kigyulladt Auchan áruházról: több mint 500 vásárló menekült ki

2022. december 2. 07:25

Tűz volt egy maglódi áruházban csütörtök este, mellyel kapcsolatban a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy több mint ötszáz embernek kellett elhagynia az épületet. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az áruház pékségrészlegének egyik elektromos kemencéje gyulladt ki.

A tűzoltók kiérkezéséig a lángok kialudtak, azonban füsttel telítődött az áruház, emiatt 512 vásárlónak és 36 dolgozónak kellett elhagynia az épületet. A tűzoltók jelenleg az átszellőztetést végzik - tette hozzá.

A Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság posztja szerint  december 1-jén 19:47-kor kaptak a riasztást: Maglódon az Eszterházy János utcában egy áruházban a pékségben egy kemence kigyulladt. "A kiérkező egységek a helyszínt átvizsgálták, egy kb. 450 négyzetméter alapterületű pékség területén egy elektromos sütőkemence belseje kigyulladt, az ott dolgozók a lekapcsolását elvégezték, porral oltóval az oltást megkezdték, az áruház kiürítését elkezdték. Az áruházból 512 fő vásárló és 36 fő személyzet sértetlenül kijött" - írták a Facebookon.

A posztban arra is kitértek, hogy a kiérkező rajok egy vízsugár segítségével a tüzet eloltották, az elektromos szolgáltató szakemberei pedig a részleg leválasztását elvégezték.

A maglódi, Eszterházy János utcai Auchan azt közölte tegnap a vásárlókkal, hogy áruházukban tegnap este egy elektromos kemence meghibásodása miatt tűz ütött ki, személyi sérülés szerencsére nem történt. A tüzet a kivonuló tűzoltóknak rövid időn belül sikerült megfékezniük.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az áruház így pénteken a szokásos módon, reggel 6 órától várja ismét vásárlóit, a pékség pedig 10 órától lesz újra elérhető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?