Positive young female babysitter in casual clothes playing with infant children in cozy playroom with colorful educational toys. Child education concept learn to share

Te is vettél ilyen gyerekjátékot a KiK-ben karácsonyra? Azonnal vidd vissza, veszélyes lehet!

2022. november 28. 11:53

A KiK íj és nyílkészletet hív vissza a boltláncban forgalmazott játékok közül. A termékvisszahívást minőségi okokkkal magyarázza a cég.

A KiK minőségi okokra hivatkozva két terméket is visszahív: nagyon fontos, hogy aki az íj és nyílkészletből vásárolt, az visszaküldje ezeket a termékeket, mert veszélyesek lehetnek. "A KiK minőségi okokból visszahívja a 1152942 & 1120076 rendelésszámú "Íj és nyíl készlet" termékeit. Kérjük, küldje vissza a vásárolt terméket üzletünkbe. A vételárat visszatérítjük Önnek" – szerepel a boltlánc honlapján.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem