7 °C Budapest
Rear view of a food delivery boy on a bike in city. Courier person riding bicycle with thermal backpack on city street for food delivery..

Ennyi volt: jövő héttől ne keresd a Netpincért, ez lesz helyette

MTI
2021. szeptember 22. 21:03

Foodpanda néven, új arculattal működik tovább a NetPincér szeptember 28-ától; a tervek szerint október elejétől pedig vény nélkül kapható gyógyszerek és patikai termékek is rendelhetők a foodpanda kiszállítással - közölte a Delivery Hero Hungary Kft.

Az 1999 óta működő, magyar alapítású NetPincér ételrendelő platform 2016-ban lett a világszerte több mint 50 országban jelenlévő Delivery Hero vállalatcsoport tagja. A cégcsoporton belül szeretnék egységesíteni a márkákat Európában, ennek első lépéseként a kontinensen Németország után Magyarországon vezetik be a foodpanda márkát.

A cég csaknem 6000 éttermi és üzleti partnere megmarad, és továbbra is együtt dolgoznak a több mint 4300 szerződött futárpartnerükkel. A felhasználók számára a kezelőfelület nem változik, minden funkció elérhető marad, de az oldal és az app megjelenése megújul. Október elejéig még a NetPincér applikáció is elérhető.

Rövid távon a márkacserét elsősorban az arculatváltásban érzékelhetik a fogyasztók. A vállalat szerint a foodpanda családhoz csatlakozással sokkal gyorsabb ütemben tudnak majd új, egyedi szolgáltatásokat nyújtani a több mint 2 millió felhasználójuknak, illetve új kényelmi funkciókat is gyorsabban, a többi foodpanda országgal egyszerre tudnak majd bevezetni.

Tájékoztatásuk alapján a foodpanda már több, mint egy ételrendelő platform, ezt jelzi egyebek mellett, hogy akár 30 percen belül gyógyszereket is házhoz szállítanak majd az egyik országos gyógyszertárhálózattal kötött megállapodás eredményeképpen. Több mint 700 gyógyászati, szépségápolási, életmód-, valamint babaápolási termék közül lehet majd választani, a patikai árakkal azonos áron.

Első körben teljes budapesti lefedettséggel indul a szolgáltatás, november végéig ingyenes lesz a házhoz szállítás. A tervek szerint még októberben elérhető lesz a gyógyszer-házhozszállítás Debrecenben, Miskolcon, Pécsen, Szentendrén, Szegeden, Győrben, Kecskeméten, Szombathelyen, Székesfehérváron és Egerben, az év végére pedig minden nagyobb városban.

A Delivery Hero Hungary Kft. idén augusztusban 336 munkavállalót alkalmazott a tavaly augusztusi 180, és a tavalyelőtti 129 után. Tájékoztatásuk szerint a tervezett több milliárd forintos beruházások mellett közvetlenül több száz, közvetetten pedig a cég partnereivel együtt több ezer új munkahelyet szeretnének Magyarországon létesíteni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Kiemelték, hogy a vállalat új szolgáltatásokat kíván meghonosítani Magyarországon, ezek között említették a már elérhető extra gyors, 30 perc alatti élelmiszer-kiszállítást is.

Mint közölték, az elmúlt időszakban olyan fogyasztók is kipróbálták az étel- és az élelmiszer-házhozszállítást, akik korábban nem éltek ezzel a lehetőséggel, és ez olyan folyamatokat indított el, amelyek a gyorskereskedelem előretörését támogatják.

A Delivery Hero Hungary Kft. árbevétele 10 milliárd forint volt 2020-ban, míg egy évvel korábban 3,9 milliárd forint; a cég tavaly 346 millió forint adózott eredményt ért el a 2019-es 678 millió forintos veszteség után.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem