19 °C Budapest
Meglépte a Metro: vége a korlátozásnak, beszállnak az év végi őrületbe

Meglépte a Metro: vége a korlátozásnak, beszállnak az év végi őrületbe

2019. szeptember 13. 12:02

A Metro bedobta magát a karácsonyi forgatagba is: év végéig fogadja a családi vásárlókat, nem is várva meg a korábban meghirdetett egyhónapos nyitási szakasz végét, szeptember 24-t.

Már korábban beszámoltunk róla, hogy nemrégiben újított a Metro áruházlánc: ráhajtott a családokra egy kis reklámhadjárattal körítve. Ennek lényege, hogy úgynevezett napijegy igénylésével pénteken, szombaton és vasárnap bárki vásárolhatott a Metro áruházakban, nem kell hozzá vállalkozás, adószám, vagy valamilyen intézménynek lenni - írja a blokkk.com.

Igaz, a termékkínálat továbbra is főként a vállalkozások, intézmények igényeihez igazított, de aki a nagybevásárlások elkötelezett híve, az megtalálja a számítását. Arról nem is beszélve, hogy az eddigi háromnapos hétvégi nyitás is hozhatott valamennyit a Metro konyhájára. Ha pedig ebbe belevágott, feltehetően igazított is valamit a korábban szokásos kínálatán.

A karácsonyig kitartó új gurítás: mehetsz a Metroba vásárolni minden nap ebben az évben

Itt az újabb meglepetés: nagyobb sebességre kapcsolt a Metro. Ennek általában két oka lehet, az egyik, hogy nagyon megy nekik, a másik, hogy nagyon nem megy. Sokkal valószínűbb, hogy inkább az előbbi, ugyanis a cég legfrissebb reklámja szerint a 13 Metro áruház most már december 31-ig fogadja a családokat, egy napijegy ellenében.

A Metro családi vásárlás hátránya ugyanis más bolttal szemben, hogy adminisztrációhoz kötött, így a vásárló személyes adatainak megadása a napijegy ára, amivel be lehet menni. Kérdés, hogy ez változik-e majd később. Mindez azt jelenti, hogy a Metro áruházlánc az év utolsó negyedében, éppen a legerősebb forgalom közepette, amikor ott a Black Friday, a karácsony és a szilveszter, beszállt az év végi boltos őrületbe. És pusztán az áruházak elhelyezkedése alapján nem is rossz esélyekkel, hiszen négy áruháza a fővárosban és környékén, a többi 9 pedig Szombathelytől Nyíregyházáig jó lefedettséget ad a hálózatnak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Tesconak 112 hipermarket besorolású nagy alapterületű áruháza van, melyek most éppen diszkont ruhát öltenek kisebb alapterületen kisebb választékkal. Az Auchannak 19 hipermarketje van, úgyszintén országos lefedettséggel, a Spar pedig 33 Intersparral van jelen az országban

Jó kis Black Friday és karácsonyi vásár lesz ennyi hipermarkettel.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?