22 órás várakozással 100 ezret keresett

22 órás várakozással 100 ezret keresett

2016. május 26. 18:06

Elmaradt tegnap a vér, verekedés és hisztéria, de még tolongó tömeg se nagyon volt a H&M új, Váci utcai üzletének csütörtök délelőtti nyitásán. Az első látogatónak járó 100 ezer forintos vásárlási utalványt viszont nem volt egyszerű megszerezni, a nyertes szerda délután 1 óra óta szobrozott a bolt előtt


A nagy beharangozás, kedvezmények és ajándékok ellenére nem mozgatott meg akkora tömeget az új üzlet nyitása, mint a H&M tavalyi akciója, amikor különleges kollekciót hoztak a budapesti üzletbe. A svéd multi ezúttal biztonsági őrökkel és kordonokkal is készült a nagy rohamra, ami végül elmaradt.

De még így is sorban kígyóztak a lelkes vásárlók. Az első látogatónak járó 100 ezer forintos vásárlási utalványt egy fiatal lány szerezte meg, ő tegnap délután 1 óra óta várakozott az üzlet előtt, felkészülve érkezett, hálózsákkal és baráttal. Várakozás közben többen tanultak is közelgő vizsgájukra, és kitelepült a Music FM is a bolt mellé, nyilván ők is nagyobb felhajtásra számítottak.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?