17 °C Budapest
Ezentúl itt is vásárolhatsz vasárnaponként

Ezentúl itt is vásárolhatsz vasárnaponként

2015. szeptember 18. 19:30

Négy vidéki város OMV-töltőállomásán nyíltak újabb SPAR Express áruházak. A Békéscsaba, Kecskemét, Szeged és Szolnok forgalmas pontjain található boltokkal együtt immár 39 ilyen áruházban vásárolhatsz, akár vasárnap is.

Négy OMV-töltőállomáson: Békéscsabán, Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon várják a vásárlókat a legújabb SPAR Express üzletek, amelyekben akár útközben,

a tankolással összekötve is elintézhetik bevásárlásukat a hét minden napján.

Ezekben az áruházakban megtalálhatók az alapvető háztartási cikkek, sajátmárkás termékek, különféle tejtermékek és friss zöldség-gyümölcs is, emellett helyben sütött pékáru is kapható. Az árak az áruházláncnál megszokottak szerint alakulnak.

A SPAR Magyarország és az OMV együttműködése 2013-ban kezdődött, ekkor nyílt meg az első teszt üzlet a budapesti Fehérvári úton található töltőállomáson. 2015-ig öt áruház működött teszt jelleggel az országban, azzal a céllal, hogy a további fejlesztések irányát a vásárlói visszajelzések szabják meg. 2015-ben további üzletek nyíltak meg, amelyekkel együtt 39-re emelkedett a töltőállomásokon üzemelő áruházak száma.

Nyitva tartás: Egész évben, éjjel-nappal

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?