0 °C Budapest

Csalókra figyelmezteti vásárlóit a Coop

2015. április 27. 16:53

Csalókra figyelmezteti vásárlóit a Coop; a kiskerlánc semmiféle SMS-játékot nem indított - értesült a Pénzcentrum.

A Coop üzletlánc nevével visszaélve, ismeretlenek jogsértő módon emelt díjas SMS promóciót hirdetnek internetes felületeken. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Coop üzletlánc emelt díjas SMS promóciót semmilyen formában nem szervez

- olvasható az üzletlánc honlapján.

A felhívásban a magyar kiskerlánc kiemeli, hogy a jogsértés miatt és a szándékos megtévesztés kapcsán jogi lépéseket tesznek.

A Pénzcentrum megtalálta az ominózus kamu-weboldalt is (lásd alább). A lehúzás elég durva: amennyiben valaki regisztrál, akkor hetente 3 alkalommal kap SMS-t - darabonként 960 forintért. A csalogató fődíj egyébként 150 ezer forint.

Az elvileg februártól-júliusig tartó ál-promócióban így összesen 22x3 SMS-t kap a regisztráló, ez pedig több mint 63 ezer forint. A kérdés csak az, le lehet-e egyáltalán mondani a "szolgáltatást" (a portálon azt írják, van lehetőség erre).

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Te is regisztráltál (vagy ismersz valakit, aki igen) a kamu Coop SMS-játékra? Jelentkezz a penzcentrum@penzcentrum.hu e-mail címen.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 8. szerda
Aranka
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?