15 °C Budapest

Figyelem! Változik a boltok nyitva tartása a következő napokban

Pénzcentrum
2013. október 21. 11:03

A szerdai ünnepnap miatt változik a boltok nyitva tartása Magyarországon.

Szerdára esik október 23-a, nemzeti ünnepünk, ez pedig azt is jelenti, hogy változik a boltok nyitva tartása a héten.

Október 22-én, KEDDEN a boltok a szokásos rend szerint tartanak nyitva, a bevásárlóközpontok üzletei általában este 8-kor, 9-kor zárnak, a hipermarketek általában este 10-ig várják a vásárlókat.

Október 23-án, SZERDÁN szinte az összes üzlet zárva tart. Kivételt jelentenek a benzinkutak, non-stop kisboltok, virágboltok. A nagyobb bevásárlóközpontok nyitva tartanak, de a boltok nem, csak az éttermek, cukrászdák, mozik várják a látogatókat.

Október 24-én, CSÜTÖRTÖKÖN a hipermarketek általában reggel 6-kor, 7-kor nyitnak, a plázák üzletei 10 órától várják a vevőket.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mikor jön az őszi szünet? Hány hosszú hétvége maradt az idei évre? - KATTINTS!


NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?