Felpörgeti a forróság a mobilos applikációkat

2012. július 5. 10:02

Jelentősen megugrott a közelmúltban az időjárás-előrejelző mobiltelefonos, táblagépes applikációk iránti kereslet, minden bizonnyal a kánikula miatt - írja a Világgazdaság.

A Google Play ­Store-jában jelenleg egy ilyen alkalmazás a legnépszerűbb, ami még úgy is viszonylag ritkán fordul elő, hogy a legtöbb felmérés szerint a mobileszközt használók jellemzően már okostelefonjukon vagy táblagépükön tájékozódnak az időjárásról.

A hazánkban jelenleg legkeresettebb időjárás-figyelő alkalmazást fejlesztő Időkép Kft. applikációját, annak alig két héttel ezelőtti megjelenése óta androidos készülékekre 57 ezer felhasználó töltötte le, a legfrissebb felmérések szerint naponta átlagosan 20 ezren használják. Hasonlóan kedvezőek a statisztikák az Apple App Store-jában. A cég tudatosan időzítette nyárra a program új verziójának megjelenését, hiszen korábbi tapasztalataik szerint jellemzően ilyenkor jelentkezik a legnagyobb igény az alkalmazás iránt.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19