27 °C Budapest

Az Ötöslottó nyerőszámai a 31. héten

2011. augusztus 6. 20:45

Kihúzták az Ötöslottó 31. heti nyerőszámait. Öttalálatos szelvény ezen a héten nem volt, a várható főnyeremény a jövő héten 353 millió forint lesz.

Az Ötöslottó nyerőszámai, emelkedő számsorrendben a következők:

7, 14, 50, 68, 90.

Nyeremények:

Öttalálatos szelvény nem volt.

A négy találatos szelvényekre, egyenként 2 336 885;
a három találatosokra, egyenként 17 835;
míg a két találatos szelvényekre 1285 forintot fizetnek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Vajon hány cukrászdát lehetne nyitni a főnyereményből? KATTINS!

Jokerszám: 720156
Ezen a héten egy telitalálatos szelvény volt a Jokeren. A szerencsés nyertes közel 12 millió forinttal lett gazdagabb. Jövő héten a várható főnyeremény ugyancsak 12 millió forint lesz.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?