Azonnali IKEA-visszahívás! Vidd vissza, ha megvetted! Kifizetik

Pénzcentrum2011. január 18. 18:02

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki RUND üvegpoharat vásárolt, hogy mostantól ne használja azt, hanem hozza vissza a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes árát.

Az IKEA 12 olyan esetről értesült a világ több pontjáról, amikor a RUND üvegpohár használat közben eltört, öt esetben sérülés is történt.

Az üvegtörésekről szóló bejelentések után az IKEA vizsgálatot indított, melynek során kiderült, hogy a poharak vastagságában eltérések vannak.

Megelőzésképpen az IKEA úgy határozott, hogy valamennyi piacáról bevonja a RUND üvegpoharakat.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Az IKEA maximálisan ragaszkodik hozzá, hogy termékei biztonságosan használhatók legyenek, ezért azt javasolja a vásárlóknak, hogy mindenképpen hozzák vissza az áruházakba a RUND üvegpoharakat. Az esetleges kellemetlenségekért az áruház elnézést kér.

 

Címkék: