27 °C Budapest

2,5 millió nélkül el sem indul otthonról a celeb

2009. december 5. 14:00

Sokan felkapták a fejüket, amikor Curtis Jackson (ismertebb nevén 50 Cent) egy televíziós show-műsorban arról beszélt, hogy a farzsebében mindig tart magánál vagy 25 ezer dollárt. A fanyalgók szerint a rappert át lehetne keresztelni 2,5 millió Cent-nek.

A kétes múltú rapper imádja a készpénzt, elmondása szerint indulás előtt otthon jól megtömi a zsebeit százasokkal. Így egyrészt nem érheti meglepetés, ha valami megtetszik neki és meg akarja vásárolni, másrészt önbizalmat ad és arra emlékezteti, hogy ő egy gazdag ember (ez nem mindig volt így). 


Curtis Jackson alias 50 Cent

"Egy köteg kápé mindig van nálam arra az esetre, ha bármi közbejönne" - mondta 50 Cent Tyra Banks televíziós show-műsorában. A korábbi modell megtapogatta a rapper zsebeit, aki bizonyítékul előhúzott egy marék készpénzt.

A 34 éves zenész elárulta, hogy szabadabbnak érzi magát a készpénz által. Ma már bármikor bármit megvehet, ami megtetszik neki, véget ért a "window shopper" korszak, amikor csak nyálcsorgatva állt a kirakatok előtt, de semmire nem volt pénze.

50 Cent azt is elárulta, hogy azzal kíván véget vetni a volt barátnőjével hat éve tartó háborúskodásnak, hogy meghívta a hölgyet a most készülő videoklipjébe szereplőnek.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 30. csütörtök
Janka, Zsanett
22. hét
Május 30.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm