A leghülyébb kisállat cuccok - íme a tízes lista

Pénzcentrum2009. augusztus 9. 10:00

Minden, amire a házi kiskedvencnek "szüksége" lehet...

1. Kanapé a kis kedvencnek

Ezt az ülő/fekvő alkalmatosságot azoknak a kutyáknak, illetve macskáknak fejlesztették ki, akiknek a lábtörlőn, szőnyegen, vagy a gazdáiknak kifejlesztett kanapén alvás már derogál. Itthon az Ikeában például potom 18 ezer forintért beszerezhető

2. Macska poncsó

Úgy két évvel ezelőtt télen a poncsó igen nagy divat volt a nők körében. Az igazi állatrajongók persze kis kedvenceiket is felöltöztethetik a legújabb trendeknek megfelelően, és még melegen is tartja a cicusokat.

3. Macska-paróka

Az előző két tárggyal ellentétben ennek végképp semmi hasznos funkciót nem tudunk találni: ki érti, hogy egy egyébként is szőrös állatnak miért van szüksége még pótszőrzetre is. Mindenesetre igen bájosan fest a cica a szőke, szemébe lógó loknikkal, és potom 35 dollárért be is szerezhető.

4. Cica fejdísz

Ez a tiara nem játék, kifejezetten állatszépségversenyken, show-műsorokon, fotózásokon fellépő állatok számára fejlesztették ki - olvasható a terméket forgalmazó cég honlapján. Nem is csoda, hiszen elég bosszantó lenne, ha a kis háziállat egy mozdulattal leverné a fejéről a 120 fontba kerülő csecsebecsét.

5. Kapucnis pulcsi a kutyának is

A fiatalok körében a kapucnis pulcsi már régóta közkedvelt viselet, és nem csak joggingolás közben. Hogy egy kutya mennyire tarja praktikusnak a fejére húzott kapucnit, nem tudjuk, mindenesetre a háziállatukkal előszeretettel összeöltözőknek már erről a darabról sem kell lemondaniuk.

6. Kutya-bugyi

Sok hozzáfűzni valót nem igényel. Szerencsére nem kell lehúzni minden alkalommal, ha a kutya üríteni készül...

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

7. Kutya asztal

Ha már kutya-kanapé létezik, akkor teljesen magától értetődő a kutyáknak kifejlesztett asztal is, méghozzá olasz tervezők által egy, vagy kétfogásos menük számára tervezett változatban.

8. Kutyajáték Hanukkára

Hannuka alatt a gyerekek egy úgynevezett pörgettyűvel, vagy trenderlivel játszanak. De hogy ezalatt a kutyusok se unatkozzanak, elkészült a játék állatok számára kifejlesztett változata, amihez még egy plüssmaci és egy plüss csont is jár, természetesen Dávid-csillaggal az oldalán.

9. Kisállat sátor

Miért kellene kempingezéskor otthon hagynunk kis kedvencünket? Vegyünk neki is sátrat!

10. Kisállat koporsó

A végső tisztelet megadásához egy koporsó is dukál: a képen látható darab mindegyike egyedi, kézzel faragott, mahagóni fából

Címkék:
szépségverseny,