Sokkoló képek: a Tescoban gázolta el a terhes nőt a részeg sofőr

Pénzcentrum2009. május 21. 10:02

Hatan -köztük egy terhes anya- megsérültek tegnap egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A boltban pár perccel az eset előtt alkoholt szeretett volna vásárolni, azonban nem szolgálták ki.

Az eset tegnap délután történt, Andover városában. Az 50 éves férfi jól láthatóan ittas volt, amikor bement a Tescoba. Az áruházban alkoholtartalmú italokat szeretett volna vásárolni, de a személyzet nem szolgálta ki a részeg vásárlót.


A férfi pár perccel később beült autójába- ami nem mellesleg egy értékes Rolls-Royce volt- és egyenesen az üzlet felé hajtott. Állítólag az üzletvezető még a parkolóban megpróbálta lebeszélni arról, hogy ilyen állapotban vezessen, de az ittas sofőr nem hallgatott rá.


Annyira részeg volt, hogy először nem sikerült eltalálnia a bolt üvegfalát, de visszatolatott, és másodszorra már egyenesen az üzletnek hajtott. Több méterre hatolt be járművével a Tescoba.

A helyszínre hamarosan több tűzoltó és mentő is érkezett: hat sérültet vittek kórházba, a hírek szerint egy terhes nő is van köztük. Szemtanúk szerint csodával határos, hogy nem történt halálos sérülés.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Brit lapinformációk szerint a sofőr az autóban várta meg, míg a rendőrök letartóztatták. Gyilkossági szándék és ittas vezetés gyanújával indítottak ellene eljárást.

Címkék:
részeg nő,