Forradalmi lapostévé! Megjelent a 21:9-es Philips LCD!

Pénzcentrum
2009. január 19. 11:00

A holland elektronikai óriás bemutatta a Cinema 21:9-re keresztelt ultra-szélesvásznú LCD készülékét, mely forradalmasíthatja az otthoni mozizást. A 142 centiméteres képátmérőnek és a szélesvásznú mozifilmeknek megfelelő képaránynak köszönhetően televíziózás közben az igazi mozi-élménnyel gazdagodhat a néző.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az eddigi 16:9-es képaránnyal rendelkező LCD-k és a plazmatévék esetében előfordulhatott, hogy egy-egy hollywoodi kasszasiker megtekintését a képernyő alján és tetején húzódó fekete csík zavarta, az új készülékkel ez a jelenség már a múlté.

Philips Cinema 21:9 (Forrás: which.co.uk)

A nappaliban az igazi mozivászon képarány elevenedik meg. A tamáskodó szakértők szerint a filmes stábok nem csak egy szabvány képarány szerint dolgoznak, ezért a Cinema 21:9 sem lesz képes minden filmet hibátlanul megjeleníteni, de a hagyományos műsorok és a filmek döntő többségét igen.

A filmrajongóknak szánt Philips Cinema 21:9 hivatalos bemutatójára január 29-én kerül sor, a pontos vételár egyelőre nem ismert. A gyár büszkesége a többi felső kategóriás készülékhez hasonlóan a Philips Ambilight képmegjelenítő technológiával lesz felszerelve, a leleplezést követően további részletes információkra számíthatunk.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20