22 °C Budapest

Szétlopták a vonatroncsot

Pénzcentrum
2008. október 13. 08:45

A folyamatos őrzés ellenére a színesfémet is kilopták a fémtolvajok péntek hajnalban a múlt héten, hétfőn balesetet szenvedett személyvonat roncsaiból - írja a Magyar Hírlap.

Az összeroncsolódott szerelvényeket a ceglédi vasútállomásra szállították, ahol csütörtökig a rendőrség által kirendelt igazságügyi szakértő vizsgálta őket. A roncsokat biztonsági emberek őrizték, péntek hajnalban azonban, a szoros felügyelet megszűntével egy színesfémlopásra szakosodott csoport kifoszthatta a vonat roncsait.

Az elkövetők 14 darab, másfél méteres fűtéskábelt vittek el, melyek összértéke a vasúttársaság szerint másfél millió forintra tehető.

A vasúttársaság szóvivője szerint az őrzés folyamatos volt, nem szakadt meg pénteken, sőt a roncsokat most is őrzik, a szerelvény őrzését végző cégnél azonban vizsgálatot indítanak.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?