7 °C Budapest

Októberben még egy Electro World!

Pénzcentrum
2007. augusztus 21. 10:08

Jövőre 2-3 áruház nyitását tervezi Magyarosrszágon az Electro World üzletlánc, a következő, nyolcadik egység a nemrég eladott Kerepesi úti Arena Plazában lesz. Alm Attila, az Electro World Kft. ügyvezetője a Világgazdaságnak úgy nyilatkozott, hogy az új üzlet már az Aréna Pláza októberre várt nyitásakor kinyit majd.

Új, ötezer négyzetméteres áruházat nyit az Electro World a várhatóan októberben megnyíló Kerepesi úti Aréna Plázában, ezzel összesen 35 ezer négyzetméterre nő a cég magyarországi áruházainak összesített alapterülete - nyilatkozta Alm Attila a társaság ügyvezetője.

Az első negyedévben a vállalat forgalma 15, bruttó fedezete 30 százalékkal növekedett, mely nem kis mértékben köszönhető az év elején indult online áruháznak is, de közrejátszott az átfogó racionalizáció és a beszerzési rendszer módosítása is.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem