Októberben még egy Electro World!

Pénzcentrum
2007. augusztus 21. 10:08

Jövőre 2-3 áruház nyitását tervezi Magyarosrszágon az Electro World üzletlánc, a következő, nyolcadik egység a nemrég eladott Kerepesi úti Arena Plazában lesz. Alm Attila, az Electro World Kft. ügyvezetője a Világgazdaságnak úgy nyilatkozott, hogy az új üzlet már az Aréna Pláza októberre várt nyitásakor kinyit majd.

Új, ötezer négyzetméteres áruházat nyit az Electro World a várhatóan októberben megnyíló Kerepesi úti Aréna Plázában, ezzel összesen 35 ezer négyzetméterre nő a cég magyarországi áruházainak összesített alapterülete - nyilatkozta Alm Attila a társaság ügyvezetője.

Az első negyedévben a vállalat forgalma 15, bruttó fedezete 30 százalékkal növekedett, mely nem kis mértékben köszönhető az év elején indult online áruháznak is, de közrejátszott az átfogó racionalizáció és a beszerzési rendszer módosítása is.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35