6 °C Budapest

Teljeskörű üzemeltetés és versenyképes ár: vizitdíj-automaták a MINOR-tól

Pénzcentrum
2007. február 1. 11:35

Mozgáskorlátozottak számára is használható, teljes körű szolgáltatást nyújtó vizitdíj-automatával lép piacra a MINOR Rendszerház Zrt. Majd egy évtizedes - információs terminálokat fejlesztő és üzemeltető - tapasztalatainak birtokában egészségügyi intézmények és háziorvosok részére ügyfélirányítást is végző berendezést fejlesztett ki a kioszkok vezető hazai megoldásszállítója.

A DigiMed nevű, versenyképes áron forgalomba kerülő és betegirányítóval ellátott MINOR-automaták megvásárlásához pályázati úton a maximális összegű - 300 ezer forint - támogatást igényelhetik február 16-áig azok, akik telepítik a törvényben előírt egészségügyi hozzájáruláshoz kapcsolódó berendezést.

2006 végén, a vizitdíjra vonatkozó törvényi szabályozás születésekor kezdte meg a MINOR Zrt. a vizitdíj-automaták tervezését. Az Európai Parlament számára készült, hasonló kivitelezésű kioszkját továbbfejlesztve, az egészségügyi intézmények igényeihez maximálisan illeszkedő, egyedi fejlesztésű terméket hozott létre a vállalat. Az ISO 9001 minősítésű munkafolyamatok során készülő vizitdíj-automatát intézmények és háziorvosok számára egyaránt, testre szabott kivitelben fejleszti, forgalmazza és teljes körűen üzemelteti a MINOR. Az Európai Uniós kívánalmaknak megfelelően a terminált mozgáskorlátozott betegek is egyszerűen használhatják.

A cég 8 éve piacvezető a hazai információs kioszkok gyártói között: több száz - pl. közigazgatási egységekbe, okmányirodákba, önkormányzatokhoz - telepített terminálja könnyíti meg mindennapi ügyeink intézését. Hazánk meghatározó informatikai szolgáltató cégének termékei vezetőnek számítanak az ügyfél- és betegirányító rendszerek piacán is, kiemelt egészségügyi referenciái közé tartozik pl. a Pécsi Gyermekklinika és a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, valamint az Országos Egészségbiztosítási Pénztár.

Versenyképes áron, már 1 050 000 forinttól elérhető a berendezés, és ezt a kedvező árszintet az opcionálisan választható kiegészítők csak kis mértékben befolyásolják. Az automaták teljes körű üzemeltetésének egyik elemeként - a várható, nagyszámú igényeknek megfelelve - a MINOR módot ad a kioszkok bérlésére is. Ebben a konstrukcióban lehetőség nyílik a teljes - akár a pénzkezelést (kazetták cseréje, pénz szállítása és feldolgozása) is tartalmazó - üzemeltetést és eszközbérlést is magában foglaló üzemeltetési díj vizitdíjból történő kiegyenlítésére. További jó hír egészségügyi intézményeknek és háziorvosoknak egyaránt: ha a MINOR megoldását, azaz a betegirányítóval ellátott konstrukciót választják, akkor maximális, azaz 300 ezer forintos támogatást igényelhetnek február 16-ig az Egészségügyi Minisztériumtól. A pályázat ezután is - egészen április 30-ig - beadható, de ebben az esetben már (kb. 50 ezer forinttal) kevesebb összeg igényelhető.

A teljes körű szolgáltatást nyújtó, bérelhető, többnyelvű automata ügyfélirányítóval kombinált: a tajkártya kódjának leolvasása után a páciens a vizitdíj kifizetésével a bizonylat mellé sorszámot is kap, majd az összes egészségügyi szoftverhez való illeszkedés révén bekerül a betegirányító rendszerbe, ahol az automatikusan a megfelelő szakrendelésre irányítja őt. A rendszer lehívja a beteg kórlapját is, így az orvos már előre be tudja azonosítani, ki érkezik hozzá.

A háziorvosoknak külön csomagot kínál a MINOR: a számukra kifejlesztett egyszerűbb és jutányosabb árú automaták mellé a piacon elérhető, egyik legfejlettebb - mintegy 1000 háziorvos által már használt, webről frissíthető - háziorvosi rendszer is megrendelhető, ugyancsak kedvező havidíj fizetése mellett.

A piacon tapasztalható felkészülési állapotnak megfelelően, a szabályozással kapcsolatos változásokra is készen állva a MINOR-automatákba bármilyen új technológia (webkamera, azonosító eszközök, stb.) integrálható: pl. a tervek szerint a jövőben a kioszknál euróban és dollárban is fizethetik vizitdíjukat a külföldiek, de az egyedi igények szerint a skála tovább bővíthető.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?