TopTrader 2007: nemzetközi online kereskedési verseny a Buda-Cashnél

Pénzcentrum
2007. január 16. 13:38

A Buda-Cash Brókerház Zrt. (Buda-Cash) februárban online kereskedési versenyt indít, melynek keretében a brókerház ügyfelei - Magyarországon először - valós időben, valódi pénzt befektetve mérettethetik meg magukat a világszerte 13 országban - Európában, Ázsiában és Ausztráliában - zajló versenyen. A World TopInvestor 2007-2008 elnevezésű nemzetközi kereskedési verseny magyar résztvevői a Buda-Cash Trader nevű online platformon keresztül kereskedhetnek, melynek kínálatában több mint 150 devizapár, 9 vezető nemzetközi tőzsdeindex, továbbá meghatározó árutőzsdei termékek (arany, ezüst, olaj) szerepelnek. A Buda-Cash a február 19-én induló, s egy teljes évig tartó verseny Top Trader 2007 címet elnyerő hazai győztese számára egy Porsche Boxster sportautót ajánl fel, a verseny első három helyezettjének pedig a szakmai együttműködés lehetőségét kínálhatja fel.

A TopTrader 2007 címért mindazok indulhatnak, akik regisztrálnak a verseny hivatalos hazai internetes oldalán, a www.toptrader2007.hu honlapon, majd ezt követően február 16-ig legalább egymillió forintos letéttel értékpapír-számlát nyitnak az ország 12 pontján megtalálható Buda-Cash fiókirodák egyikében. A verseny a regisztráció lezárultával, február 19-én veszi kezdetét és egy évvel később, 2008. február 18-án ér véget. A verseny indulása előtt, a Buda-Cash az érdeklődők számára bemutatja a kereskedési rendszer alapjait, s emellett a brókerház tanácsadói a verseny egy éve alatt folyamatos szakmai támogatást nyújtanak a résztvevőknek.

A verseny időtartama alatt a www.toptrader2007.hu honlapon követhető a naponta frissített nemzetközi és hazai ranglista. A sorrend az elért hozam százalékos értékén alapul, így biztosítva egyenlő esélyeket valamennyi résztvevő számára, a tőkerész nagyságától függetlenül.

"A Magyarországon a Buda-Cash által kizárólagosan megrendezésre kerülő, és a Buda-Cash Traderen keresztül elérhető piacok tekintetében piacvezetőnek számító nemzetközi bank által támogatott kereskedési verseny egyedülálló kezdeményezés a hazai tőkepiacon, amely nagymértékben hozzájárul a hazai pénzügyi kultúra fejlődéséhez, és a pénzpiaci befektetési lehetőségek népszerűsítéséhez. A TopTrader 2007 hazai elindításával a Buda-Cash fő célja, hogy a devizapiacok, részvényindexek és nyersanyagok világában jártas kereskedők számára lehetőséget biztosítson rátermettségük bizonyítására, ugyanakkor a tőkepiacok iránt érdeklődő, tehetséges és vállalkozó szellemű laikusok előtt is szabad az út ahhoz, hogy próbára tegyék képességeiket. A TopTrader 2007 cím elnyerése jelentős szakmai rangot képvisel a hazai és a nemzetközi befektetői körökben egyaránt" - mondta Tölgyesi Péter, a Buda-Cash Brókerház vezérigazgatója.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem