3 °C Budapest

TopTrader 2007: nemzetközi online kereskedési verseny a Buda-Cashnél

Pénzcentrum
2007. január 16. 13:38

A Buda-Cash Brókerház Zrt. (Buda-Cash) februárban online kereskedési versenyt indít, melynek keretében a brókerház ügyfelei - Magyarországon először - valós időben, valódi pénzt befektetve mérettethetik meg magukat a világszerte 13 országban - Európában, Ázsiában és Ausztráliában - zajló versenyen. A World TopInvestor 2007-2008 elnevezésű nemzetközi kereskedési verseny magyar résztvevői a Buda-Cash Trader nevű online platformon keresztül kereskedhetnek, melynek kínálatában több mint 150 devizapár, 9 vezető nemzetközi tőzsdeindex, továbbá meghatározó árutőzsdei termékek (arany, ezüst, olaj) szerepelnek. A Buda-Cash a február 19-én induló, s egy teljes évig tartó verseny Top Trader 2007 címet elnyerő hazai győztese számára egy Porsche Boxster sportautót ajánl fel, a verseny első három helyezettjének pedig a szakmai együttműködés lehetőségét kínálhatja fel.

A TopTrader 2007 címért mindazok indulhatnak, akik regisztrálnak a verseny hivatalos hazai internetes oldalán, a www.toptrader2007.hu honlapon, majd ezt követően február 16-ig legalább egymillió forintos letéttel értékpapír-számlát nyitnak az ország 12 pontján megtalálható Buda-Cash fiókirodák egyikében. A verseny a regisztráció lezárultával, február 19-én veszi kezdetét és egy évvel később, 2008. február 18-án ér véget. A verseny indulása előtt, a Buda-Cash az érdeklődők számára bemutatja a kereskedési rendszer alapjait, s emellett a brókerház tanácsadói a verseny egy éve alatt folyamatos szakmai támogatást nyújtanak a résztvevőknek.

A verseny időtartama alatt a www.toptrader2007.hu honlapon követhető a naponta frissített nemzetközi és hazai ranglista. A sorrend az elért hozam százalékos értékén alapul, így biztosítva egyenlő esélyeket valamennyi résztvevő számára, a tőkerész nagyságától függetlenül.

"A Magyarországon a Buda-Cash által kizárólagosan megrendezésre kerülő, és a Buda-Cash Traderen keresztül elérhető piacok tekintetében piacvezetőnek számító nemzetközi bank által támogatott kereskedési verseny egyedülálló kezdeményezés a hazai tőkepiacon, amely nagymértékben hozzájárul a hazai pénzügyi kultúra fejlődéséhez, és a pénzpiaci befektetési lehetőségek népszerűsítéséhez. A TopTrader 2007 hazai elindításával a Buda-Cash fő célja, hogy a devizapiacok, részvényindexek és nyersanyagok világában jártas kereskedők számára lehetőséget biztosítson rátermettségük bizonyítására, ugyanakkor a tőkepiacok iránt érdeklődő, tehetséges és vállalkozó szellemű laikusok előtt is szabad az út ahhoz, hogy próbára tegyék képességeiket. A TopTrader 2007 cím elnyerése jelentős szakmai rangot képvisel a hazai és a nemzetközi befektetői körökben egyaránt" - mondta Tölgyesi Péter, a Buda-Cash Brókerház vezérigazgatója.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?