TopTrader 2007: nemzetközi online kereskedési verseny a Buda-Cashnél

Pénzcentrum
2007. január 16. 13:38

A Buda-Cash Brókerház Zrt. (Buda-Cash) februárban online kereskedési versenyt indít, melynek keretében a brókerház ügyfelei - Magyarországon először - valós időben, valódi pénzt befektetve mérettethetik meg magukat a világszerte 13 országban - Európában, Ázsiában és Ausztráliában - zajló versenyen. A World TopInvestor 2007-2008 elnevezésű nemzetközi kereskedési verseny magyar résztvevői a Buda-Cash Trader nevű online platformon keresztül kereskedhetnek, melynek kínálatában több mint 150 devizapár, 9 vezető nemzetközi tőzsdeindex, továbbá meghatározó árutőzsdei termékek (arany, ezüst, olaj) szerepelnek. A Buda-Cash a február 19-én induló, s egy teljes évig tartó verseny Top Trader 2007 címet elnyerő hazai győztese számára egy Porsche Boxster sportautót ajánl fel, a verseny első három helyezettjének pedig a szakmai együttműködés lehetőségét kínálhatja fel.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A TopTrader 2007 címért mindazok indulhatnak, akik regisztrálnak a verseny hivatalos hazai internetes oldalán, a www.toptrader2007.hu honlapon, majd ezt követően február 16-ig legalább egymillió forintos letéttel értékpapír-számlát nyitnak az ország 12 pontján megtalálható Buda-Cash fiókirodák egyikében. A verseny a regisztráció lezárultával, február 19-én veszi kezdetét és egy évvel később, 2008. február 18-án ér véget. A verseny indulása előtt, a Buda-Cash az érdeklődők számára bemutatja a kereskedési rendszer alapjait, s emellett a brókerház tanácsadói a verseny egy éve alatt folyamatos szakmai támogatást nyújtanak a résztvevőknek.

A verseny időtartama alatt a www.toptrader2007.hu honlapon követhető a naponta frissített nemzetközi és hazai ranglista. A sorrend az elért hozam százalékos értékén alapul, így biztosítva egyenlő esélyeket valamennyi résztvevő számára, a tőkerész nagyságától függetlenül.

"A Magyarországon a Buda-Cash által kizárólagosan megrendezésre kerülő, és a Buda-Cash Traderen keresztül elérhető piacok tekintetében piacvezetőnek számító nemzetközi bank által támogatott kereskedési verseny egyedülálló kezdeményezés a hazai tőkepiacon, amely nagymértékben hozzájárul a hazai pénzügyi kultúra fejlődéséhez, és a pénzpiaci befektetési lehetőségek népszerűsítéséhez. A TopTrader 2007 hazai elindításával a Buda-Cash fő célja, hogy a devizapiacok, részvényindexek és nyersanyagok világában jártas kereskedők számára lehetőséget biztosítson rátermettségük bizonyítására, ugyanakkor a tőkepiacok iránt érdeklődő, tehetséges és vállalkozó szellemű laikusok előtt is szabad az út ahhoz, hogy próbára tegyék képességeiket. A TopTrader 2007 cím elnyerése jelentős szakmai rangot képvisel a hazai és a nemzetközi befektetői körökben egyaránt" - mondta Tölgyesi Péter, a Buda-Cash Brókerház vezérigazgatója.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?