3 °C Budapest

Átverős akció a Tescóban! Virággal kérnek bocsánatot?

Pénzcentrum
2007. január 4. 05:30

Megszokhattuk már, hogy nem mindig akciós, amire rá van írva a varázsszó, arra azonban ritkán akad példa, hogy egy hipermarket letagadja, hogy egyáltalán kint volt az akciós hirdetés, miután többen panaszkodtak, hogy átverték őket. A Tesco ezt is meglépte, aztán persze kénytelen volt visszavonulót fújni a brit óriás egyik szigetországi egysége.

Az ünnepek előtti akciós édességek között Nagy-Britanniában feltűnt egy puding is, mely a hirdetés szerint 20%-kal volt leárazva, ám a vásárlók tapasztalati szerint a kasszánál a teljes árat meg kellett fizetni.

Napokkal az eset után a Tesco illetékesei a reklamálóknak azt is letagadták, hogy valaha volt ilyen akció, a kérdéses időben állítólag kint lévő hirdetőtábláról pedig nem akartak tudni. A vásárlók ekkor arra kérték az üzletvezetőt, hogy nézzék vissza a biztonsági kamera felvételeit, annak ugyanis bizonyítania kell igazukat.

A vezetés azzal védekezett, hogy a kérdéses kamera nem mindig rögzíti a "látottakat", így nincs mit visszanézni. Az eset azután fajult el ennyire, miután a Tesco az írásos kifogásokra válaszul - szintén írásban - értesítette a panaszkodókat, hogy valószínűleg hallucináltak az ünnepek előtt.

Érdekes, hogy miután a kisstílű esetből médiabotrány lett, az áruházlánc képviselője elismerte a hibát, bocsánatot kért, majd virágot és csokoládét küldött a korábban megsértett vásárlóknak...

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?