12 °C Budapest

4-es metró: a játszma elkezdődött

Pénzcentrum
2007. január 4. 10:00

Meghívásos közbeszerzési eljárást hirdetett a 4-es metró első tíz állomásának belső beépítésére a BKV Zrt - írja a Napi Gazdaság.

A megbízás tervezett értéke mintegy 20 milliárd forint. A nyertes feladata lesz a belső terek megépítése, az utasforgalmi és üzemi területek kialakítása és burkolása, több mint hatvan mozgólépcső, szellőzőliftek, vészkijáratok, reklámhordozók, információs pultok, bútorok beszerelése, a szellőztetés, a klimatizálás, a vízellátás és a szennyvízelvezetés megoldása, a beléptető, az utastájékoztató és akusztikus rendszerek kiépítése, valamint a felszíni rendezés, a térburkolat és a zöldfelület kiépítése.

A munkák június elején indulnának és 2009 végéig fejeződnének be. A kétszakaszos közbeszerzési eljárásra február 12-ig lehet jelentkezni. Azok a cégek indulhatnak egyedül vagy közösen, amelyek az elmúlt három lezárt üzleti évben legalább 20 milliárd forintos, magasépítési tevékenységből származó átlagos nettó éves árbevételt értek el, rendelkeznek 5 milliárd forint értékű, nemzetközileg elismert pénzintézet által kiadott bankhitel-szándéknyilatkozattal, valamint megfelelő szakmai referenciákkal. A legnagyobb súllyal az árat veszik figyelembe az értékeléskor.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06