28 °C Budapest

Nagy bukás után újabb ötletbörze - mindent egy lapra tettek fel

Pénzcentrum
2006. december 21. 06:50

December 22-től válik elérhetővé az Opera Wii-ra írt változata, amelynek segítségével a konzolon keresztül elérhetővé válik majd a világháló. A program letöltése egyelőre ingyenes lesz, annak végleges változata várhatóan csak márciusban kerül majd forgalomba, ám ekkor is hagynak majd időt az ingyenes beszerzésre, hiszen csupán júniustól kell majd Wii pontokkal vagyis a konzol "valutájával" fizetni a használatáért.

A Wii szülőatyja, a Nintendo ettől a lépéstől a konzol szegmensben uralkodó egyébként is erős verseny tovább éleződését várja, amelyben a internethozzáférés fontos érvvé válhat a Wii mellett, hiszen az úgymond teljes értékű eszközzé teszi a készüléket, és közelebb hozhatja azt az idősebb korosztályhoz.

Az újdonságok bevezetése természetesen veszélyt is rejt magában, amelyet nagyon is jól ismer a Wii gyártója, hiszen nemrégiben kényszerül arra, hogy bejelentse csuklópánt vezérlőinek visszahívását, miután azok tökéletlenségük miatt többször landoltak drága televíziókban két értékes készüléket téve tönkre egy csapásra.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 27. hétfő
Hella
22. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem