1 °C Budapest

Nagy bukás után újabb ötletbörze - mindent egy lapra tettek fel

Pénzcentrum
2006. december 21. 06:50

December 22-től válik elérhetővé az Opera Wii-ra írt változata, amelynek segítségével a konzolon keresztül elérhetővé válik majd a világháló. A program letöltése egyelőre ingyenes lesz, annak végleges változata várhatóan csak márciusban kerül majd forgalomba, ám ekkor is hagynak majd időt az ingyenes beszerzésre, hiszen csupán júniustól kell majd Wii pontokkal vagyis a konzol "valutájával" fizetni a használatáért.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Wii szülőatyja, a Nintendo ettől a lépéstől a konzol szegmensben uralkodó egyébként is erős verseny tovább éleződését várja, amelyben a internethozzáférés fontos érvvé válhat a Wii mellett, hiszen az úgymond teljes értékű eszközzé teszi a készüléket, és közelebb hozhatja azt az idősebb korosztályhoz.

Az újdonságok bevezetése természetesen veszélyt is rejt magában, amelyet nagyon is jól ismer a Wii gyártója, hiszen nemrégiben kényszerül arra, hogy bejelentse csuklópánt vezérlőinek visszahívását, miután azok tökéletlenségük miatt többször landoltak drága televíziókban két értékes készüléket téve tönkre egy csapásra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 3. péntek
Ferenc, Olívia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?