Boldog nyertesek: a nyereményátadó képekben!

Pénzcentrum
2006. december 21. 13:00

Lezárult a Pénzcentrum.hu második családi kassza szimulációs játéka, melynek keretében tegnapi rendezvényünkön támogatóink jóvoltából értékes nyereményeket oszthattunk ki a legkiemelkedőbb teljesítményt elérő játékosok között.


Családi Kassza 2 -Klikk a képre!
Ezúton szeretnénk megköszönni a CIB Banknak, hogy főtámogatóként kiállt a játék megvalósítása mellett, valamint nyereményadó szponzorainknak (a Fundamenta Lakáskasszának, a Macropolisnak, a Groupama Biztosítónak, a helyszín biztosítójának az Adina Apartment Hotel Budapestnek, a Szent Gaál Pincészetnek, az Agárdi Pálinkafőzdének, a Corinthia Grand Hotel Royalnak, a ChefParadé Főzőiskolának, a Fox Autorentnek és a Gamemaker.hu-nak), hogy értékes ajándékok kerülhetnek a nyertesek karácsonyfái alá.

Az esemény hangulatát legjobban talán a mellékelt képgalériában szereplő fotók írják le (a képre klikkelve nyitható meg), annyi azonban összegzésképpen előrebocsátható, hogy mindenki elégedetten távozott.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22