Egy indonéziai hotel 110 dolláros hamburgert kínál vendégeinek, miközben az ország egyes részeiben a minimálbér ezen érték felét sem éri el.
A Four Seasons szóvivője szerint a szendvics kizárólag azért ilyen drága, mert első osztályú import alapanyagokat használnak fel hozzá, így például kobei marhahúst, Portobello gombát, koreai körtét és természetesen francia burgonyát.
A hotel főszakácsa annyit azért elárult, hogy nem kapkodnak két kézzel az ínyenc-burger után, a bevezetés óta eltelt egy hónap alatt azonban 20-at eladtak, ami azt mutatja, hogy van kereslet a termék iránt.
Indonézia egyes részein a minimálbér havi 40 dollárra tehető, és miközben az ország lakosságának csekély része Ázsia leggazdagabbjaihoz tartozik, milliók tengetik életüket szegénységben.

"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.
-
Berobbant a grillszezon: mutatjuk, mik lesznek az idei újdonságok
Egzotikus ízek is megjelentek a PENNY kínálatában.


