Mennyibe kerülnek az ingyenpercek? Itt a válasz!

Pénzcentrum
2006. december 15. 06:50

Korlátlan beszélgetés nulla forintért! Százszor és még százszor olvashattuk és láthattuk ezt a mondatot a különböző hirdetésekben, de mindig ott volt a kiscsillag is, amely alatt a nulla forint ára van elrejtve miniatűr betűkkel. Úgy tűnik, hogy az amerikai internetes telefonóriás, a Skype azonban most egy ténylegesen 0 forintos konstrukcióval állt elő. Végre van valami új a nap alatt?

A Skype legújabb üdvöskéjének számító konstrukció keretében a vállalat bizonyos éves díj megfizetése ellenében, amelynek az előzetes tervek szerinti ára 29,95 dollár, korlátlan beszélgetési lehetőséget biztosít a felhasználók számára a kanadai és az amerikai vezetékes hálózatokba.

A vállalat karácsonyi ajándékaként, aki a szolgáltatás 2007. január 31-e előtt megigényli, annak a díj felét elengedik, vagyis 2007-re vonatkozóan mindössze 14,95 dollárjába fog kerülni az "ingyentelefon". S, hogy tovább növeljék a felhasználói kedvet, az árengedmény mellé 100 perc nemzetközi hálózatban való telefonálás és 50 százalékos árengedmény is jár, ha valaki Skype-oláshoz szükséges termékeket vásárol.

Az új szolgáltatást bevezető kampányának részeként, annak életbelépéséig, vagyis 2007 január elsejéig azt ingyen próbálhatják ki a felhasználók.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?