Mennyibe kerülnek az ingyenpercek? Itt a válasz!

Pénzcentrum
2006. december 15. 06:50

Korlátlan beszélgetés nulla forintért! Százszor és még százszor olvashattuk és láthattuk ezt a mondatot a különböző hirdetésekben, de mindig ott volt a kiscsillag is, amely alatt a nulla forint ára van elrejtve miniatűr betűkkel. Úgy tűnik, hogy az amerikai internetes telefonóriás, a Skype azonban most egy ténylegesen 0 forintos konstrukcióval állt elő. Végre van valami új a nap alatt?

A Skype legújabb üdvöskéjének számító konstrukció keretében a vállalat bizonyos éves díj megfizetése ellenében, amelynek az előzetes tervek szerinti ára 29,95 dollár, korlátlan beszélgetési lehetőséget biztosít a felhasználók számára a kanadai és az amerikai vezetékes hálózatokba.

A vállalat karácsonyi ajándékaként, aki a szolgáltatás 2007. január 31-e előtt megigényli, annak a díj felét elengedik, vagyis 2007-re vonatkozóan mindössze 14,95 dollárjába fog kerülni az "ingyentelefon". S, hogy tovább növeljék a felhasználói kedvet, az árengedmény mellé 100 perc nemzetközi hálózatban való telefonálás és 50 százalékos árengedmény is jár, ha valaki Skype-oláshoz szükséges termékeket vásárol.

Az új szolgáltatást bevezető kampányának részeként, annak életbelépéséig, vagyis 2007 január elsejéig azt ingyen próbálhatják ki a felhasználók.

Másodszor emel bért idén a Rossmann

300 millió forintot fordít munkatársai fizetéseinek növelésére az idén 30 éves drogéria, amely tavaly elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM