32 °C Budapest

Mennyibe kerülnek az ingyenpercek? Itt a válasz!

Pénzcentrum
2006. december 15. 06:50

Korlátlan beszélgetés nulla forintért! Százszor és még százszor olvashattuk és láthattuk ezt a mondatot a különböző hirdetésekben, de mindig ott volt a kiscsillag is, amely alatt a nulla forint ára van elrejtve miniatűr betűkkel. Úgy tűnik, hogy az amerikai internetes telefonóriás, a Skype azonban most egy ténylegesen 0 forintos konstrukcióval állt elő. Végre van valami új a nap alatt?

A Skype legújabb üdvöskéjének számító konstrukció keretében a vállalat bizonyos éves díj megfizetése ellenében, amelynek az előzetes tervek szerinti ára 29,95 dollár, korlátlan beszélgetési lehetőséget biztosít a felhasználók számára a kanadai és az amerikai vezetékes hálózatokba.

A vállalat karácsonyi ajándékaként, aki a szolgáltatás 2007. január 31-e előtt megigényli, annak a díj felét elengedik, vagyis 2007-re vonatkozóan mindössze 14,95 dollárjába fog kerülni az "ingyentelefon". S, hogy tovább növeljék a felhasználói kedvet, az árengedmény mellé 100 perc nemzetközi hálózatban való telefonálás és 50 százalékos árengedmény is jár, ha valaki Skype-oláshoz szükséges termékeket vásárol.

Az új szolgáltatást bevezető kampányának részeként, annak életbelépéséig, vagyis 2007 január elsejéig azt ingyen próbálhatják ki a felhasználók.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22