Rejtély a bankban - úgyis te fizeted meg az árát!

Pénzcentrum
2006. december 7. 06:50

Miközben az online csalási hullám egyre inkább növekszik egész Európában és szerte a világon, a brit rendőrség szerint a szigetország kereskedelmi bankjai szándékosan elhallgatják az őket ért támadásokat és a tényleges veszteségeket .

A bankok mindezt, a Metropolitani Rendőrség egyik tagja szerint, aki a személyes adatokkal kapcsolatos csalásokat vizsgáló többpárti bizottságnál tett jelentést, azért teszik, hogy a fogyasztói bizalom megingását elkerüljék, illetve a rendőr szerint sajnálatos módon nem bíznak abban, hogy a hatóság az ügyet megfelelően tudná kezelni.

A bizottság megmagyarázhatatlannak tartja a bankok viselkedését, miközben ezek a csalások évente 1,7 milliárd fontjába kerülnek Nagy-Britanniának. De ha az ügyben érintett rendőr állításai igazak, akkor ez az adat korántsem tükrözi a valóságot. A szomorú igazság még egy ennél is jóval nagyobb összegben rejtőzhet, amelyet úgyis végül a fogyasztókkal fizettetnek meg.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 24. hétfő
Iván
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem