Ne fizess a UPC-nek! - Lehet alkudni!

Pénzcentrum
2006. november 27. 08:49

Korábban beszámoltunk már arról, milyen szépen emelik tarifáikat a kábelszolgáltatók a jövő évben. Bizonyára nem lep meg senkit, hogy ebben ismét a UPC jár az élen, a piacvezető azonban kissé felháborító módon kezeli ügyfeleit - derül ki a Magyar Hírlap összeállításából.

A meglévő ügyfeleknél 40%-kal olcsóbban, már havi 3,900 Ft-ért is megkaphatják a UPC családi csomagját az új előfizetők, a meglévő ügyfelek azonban legfeljebb akkor kaphatnak 5-10% kedvezményt, ha fél, illetve egy évre előre kifizetik a díjat.

Ennél azonban sokkal érdekesebb, hogy a szolgáltatás lemondásával fenyegetőző meglévő ügyfelek 10%-ot is lealkudhatnak a csomagok árából a UPC-nél, de a T-Kábel is elismerte, hogy hasonló helyzetben "alternatív ajánlattal" igyekszik megtartani ügyfeleit...

Nem túl fair módon ez a stratégia az információs asszimetriára épül, ezek alapján közel lehet, hogy olyan sokrétű és személyre szabott legyen a díjszabás, mint a kötelező biztosítás esetében.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?