31 °C Budapest

Akciórendőrséget indít a GlobalPlaza.hu

Pénzcentrum
2006. november 20. 11:20

A GlobalPlaza.hu "AKCIÓRENDŐRSÉG" néven, fogyasztóknak, vásárlóknak szóló akciókat ellenőrző csoportot hozott létre. Az "akciórendőrség" feladata, hogy szúrópróba szerűen meggyőződjön róla, hogy az áruházláncok, hipermarketek akciós újságaiban szereplő termékek megvásárolhatók-e vagy sem, és ezeket a tapasztalatokat megossza az internetező vásárlókkal.

A www.globalplaza.hu vásárlást előkészítő internetes oldal teljesen megújult, új formával, szerkezettel, struktúrával és szolgáltatásokkal szolgálja a vásárlók információ-igényét, segíti a vásárlástervezést. A független oldal fő célja, hogy időt, energiát és pénzt takarítson meg az internetező vásárlóknak

Az "Akciórendőrség" hétről-hétre véletlenszerűen kiválaszt egy-egy áruházat, amely referenciául szolgál a megfigyelésben. A "kommandó" az áruházakban próbavásárlásokkal állapítja meg, hogy valóban lehet-e a meghirdetett terméket kapni, van-e belőle azonnal megvásárolható termék, vagy sem. Az "Akciórendőrség" munkájával a GlobalPlaza.hu így egy hét alatt 11 áruházlánc és hipermarket különböző áruházaiban ellenőriz több tucat akciós terméket.

Meggyőződésünk, hogy kezdeményezésünk hasznos mind a vásárlóknak, mind pedig az áruházláncoknak, mert így egy olyan kommunikációs csatorna jöhet létre, amely képes a gyors tájékoztatásra, információcserére a vásárló és áruházlánc között. Az áruházláncoknak lehetőségük van arra, hogy a www.globalplaza.hu-n jelezzék a vásárlók felé, ha egy akciós termékük esetleg hamarabb elfogyna, mint ameddig az akció tart, vagy netán módosultak a kínált termék paraméterei.

Ezentúl a www.globalplaza.hu minden látogatója megírhatja tapasztalatát az áruházláncok akciós termékeivel kapcsolatban az erre a célra kialakított aloldalon.

A vásárlók megadhatják, hogy az általuk keresett termék valóban kapható volt-e vagy sem az adott áruházban. Abban az esetben, ha a termék nem volt elérhető, akkor az "Akciórendőrség" kivizsgálja a bejelentést és amennyiben az helytálló volt, az oldalon is megjelenteti, közvetlenül a termékhez kapcsolva. Az elégedetlen, vagy elégedett vásárló tapasztalatait az "Akciórendőrség" eljuttatja az áruház vezetéséhez, szélsőséges esetben a fogyasztók érdekeit védő szerveknek is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

További újdonságok

Az oldal fontos újdonsága még, hogy a látogatók mostantól értékelhetik az áruházláncokat, hipermarketeket, plázákat, üzletházakat, továbbá azok üzleteit is: valamennyi esetében öt szempont alapján pontozhatnak. A szavazatok átlagolt eredménye megjelenik az oldalon. Az értékelések, minősítések hasznos segítséget nyújthatnak azoknak a vásárlóknak, akik még nem vásároltak az adott helyeken.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?