32 °C Budapest

A nyereményátadó képekben

Pénzcentrum
2006. november 6. 13:30

Pénteken zárult le hivatalosan is a Pénzcentrum.hu első családi kassza szimulációs játéka, mely a Volksbank és a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok támogatásával jöhetett létre. A záró rendezvényre az Adina Apartment Hotelben került sor, ahova 25 olyan játékos került meghívásra, akik a legkiemelkedőbb pontszámmal zárták a vetélkedést.Nyereményátadó rendezvény

Klikk a képre!

Amint arról korábban beszámoltunk, a minden várakozásunkat felülmúló játékosszám miatt sokan lettek holtversenyben elsők, így végül azt is sorsolnunk kellett, hogy kik vehettek részt a végső nyereményátadó sorsoláson.

A megjelent játékosok kiemelkedő nyerési eséllyel indultak, hiszen összesen 16 nyeremény talált gazdára a rendezvényen. Az ajándékok közül először az Adina uszoda- és wellness bérletei keltek el, majd a Szent Gaál kastély borhétvégéi is kiosztásra kerültek.

Ezt követően a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok által felajánlott balesetbiztosítások, majd a 200 ezer forintos egyszeri díjas életbiztosítás talált gazdára. Az LCD-tévé kisorsolása előtt a Macropolis által felajánlott PDA nyertesének kihúzása fokozta az izgalmakat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A rendezvényt megelőzően, a játék során folyamatosan sorsoltunk, így korábban négyen 50 ezer forintos IKEA vásárlási utalványt nyertek a Fundamenta Lakáskassza felajánlásával, két nyertes pedig a ChefParade főzőtanfolyamával gazdagodott.

Beszéljenek inkább az eseményen készült képek, melyeket az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni!

 

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?