9 °C Budapest

A nyereményátadó képekben

Pénzcentrum
2006. november 6. 13:30

Pénteken zárult le hivatalosan is a Pénzcentrum.hu első családi kassza szimulációs játéka, mely a Volksbank és a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok támogatásával jöhetett létre. A záró rendezvényre az Adina Apartment Hotelben került sor, ahova 25 olyan játékos került meghívásra, akik a legkiemelkedőbb pontszámmal zárták a vetélkedést.Nyereményátadó rendezvény

Klikk a képre!

Amint arról korábban beszámoltunk, a minden várakozásunkat felülmúló játékosszám miatt sokan lettek holtversenyben elsők, így végül azt is sorsolnunk kellett, hogy kik vehettek részt a végső nyereményátadó sorsoláson.

A megjelent játékosok kiemelkedő nyerési eséllyel indultak, hiszen összesen 16 nyeremény talált gazdára a rendezvényen. Az ajándékok közül először az Adina uszoda- és wellness bérletei keltek el, majd a Szent Gaál kastély borhétvégéi is kiosztásra kerültek.

Ezt követően a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok által felajánlott balesetbiztosítások, majd a 200 ezer forintos egyszeri díjas életbiztosítás talált gazdára. Az LCD-tévé kisorsolása előtt a Macropolis által felajánlott PDA nyertesének kihúzása fokozta az izgalmakat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A rendezvényt megelőzően, a játék során folyamatosan sorsoltunk, így korábban négyen 50 ezer forintos IKEA vásárlási utalványt nyertek a Fundamenta Lakáskassza felajánlásával, két nyertes pedig a ChefParade főzőtanfolyamával gazdagodott.

Beszéljenek inkább az eseményen készült képek, melyeket az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni!

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?