24 °C Budapest

A nyereményátadó képekben

Pénzcentrum
2006. november 6. 13:30

Pénteken zárult le hivatalosan is a Pénzcentrum.hu első családi kassza szimulációs játéka, mely a Volksbank és a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok támogatásával jöhetett létre. A záró rendezvényre az Adina Apartment Hotelben került sor, ahova 25 olyan játékos került meghívásra, akik a legkiemelkedőbb pontszámmal zárták a vetélkedést.Nyereményátadó rendezvény

Klikk a képre!

Amint arról korábban beszámoltunk, a minden várakozásunkat felülmúló játékosszám miatt sokan lettek holtversenyben elsők, így végül azt is sorsolnunk kellett, hogy kik vehettek részt a végső nyereményátadó sorsoláson.

A megjelent játékosok kiemelkedő nyerési eséllyel indultak, hiszen összesen 16 nyeremény talált gazdára a rendezvényen. Az ajándékok közül először az Adina uszoda- és wellness bérletei keltek el, majd a Szent Gaál kastély borhétvégéi is kiosztásra kerültek.

Ezt követően a Victoria-Volksbanken Biztosítótársaságok által felajánlott balesetbiztosítások, majd a 200 ezer forintos egyszeri díjas életbiztosítás talált gazdára. Az LCD-tévé kisorsolása előtt a Macropolis által felajánlott PDA nyertesének kihúzása fokozta az izgalmakat.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A rendezvényt megelőzően, a játék során folyamatosan sorsoltunk, így korábban négyen 50 ezer forintos IKEA vásárlási utalványt nyertek a Fundamenta Lakáskassza felajánlásával, két nyertes pedig a ChefParade főzőtanfolyamával gazdagodott.

Beszéljenek inkább az eseményen készült képek, melyeket az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni!

 

Másodszor emel bért idén a Rossmann

300 millió forintot fordít munkatársai fizetéseinek növelésére az idén 30 éves drogéria, amely tavaly elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM