Péntektől változtat a BKV!

Pénzcentrum
2006. október 31. 10:00

November 3-ától javulhat a fővárosban az éjszakai tömegközlekedés, a változásokat azonban a BKV eddig nem kommunikálta éppen széles körben. Péntektől számos útvonalon több járat lesz és ott is megjelennek az éjszakai buszok, ahol eddig nem lehetett látni őket. A módosításokat 3 lépésben hajtják végre - írja a Népszabadság.

Az előző hálózatfejlesztés eredményeként a BKV mérései szerint hétköznap 22-24 ezerről 40 ezerre, szombatonként pedig 30-32 ezerről 56 ezerre nőtt az éjszakai utazók száma.

Sok helyen hosszabb útvonalon és sűrűbben járnak majd a járművek, emellett azonban találkozhatunk majd érdekes újításokkal is. Ez utóbbi kategóriába tartozik, hogy a III. Kerületi Táborhegyre csak akkor mennek fel a buszok a Bécsi útról, ha van rajtuk utas, a hegyről pedig úgy lehet lejutni, ha a diszpécserközpontban előzetesen jelzi az utas a szándékát, ekkor ugyanis felmegy érte a busz.

Január 12-től várhatóan újabb változások lesznek majd.

Így szerezheted meg az első 100 vevőd

Egy új vállalkozás indítása vagy egy új termék bevezetése mindig izgalmas, de ugyanakkor kihívásokkal teli időszakot jelent az üzleti életben.

Egyre nehezebb a magyar befektetők dolga: újabb dologra kell most nagyon figyelni

Nincs egyszerű dolguk azoknak a vállalatoknak, amelyek közösségi finanszírozási platformon keresztül szeretnének értékpapírt kibocsátani.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 11. vasárnap
Barnabás
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. június 10. 19:16