Gyurcsány: "aki nem próbálta annak érdemes megízlelni, milyen ez"

Pénzcentrum
2006. október 10. 06:50

Az elmúlt hetek politikai viharai után a miniszterelnök újra a futásról áradozik blogjában. Megoszt néhány praktikus tanácsot a kezdőkkel. Nézzük!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"Amikor jó pár évvel ezelőtt újra kezdtem futni, leginkább azt élveztem benne, hogy ilyenkor egyedül vagyok. Hogy van jó egy óra, amikor nincsen telefon, amikor nem szól hozzám senki, amikor csak én vagyok.

Nagyon nem akartam, hogy bárki fusson velem. Sokáig tiltakoztam az ellen is, hogy a kormányőrség kísérjen. A tavaszi választási kampányig ezt meg is tudtam tenni, egymagam futottam. Aztán az akkor felhevült környezetben már nem tudtam lebeszélni a kormányőrséget arról, hogy kísérjen, legalább egy valaki. Pár hónapja futunk, még népesebb csapattal, attól függ, hogy mekkora a táv, 10-15 emberrel, köztük egy-két testőrrel.

Emlékszem, amikor először futottam 20 km-t még másnap is éreztem a lábamban. Most 28 után hazamegyek, lefürdök és megy az élet, ugyanabban a kerékvágásban, mintha nem is futottam volna. Persze futás közben sok minden jár a fejemben. Naná, hogy a politika is. De hála Istennek nem csak az. Aki nem próbálta annak érdemes megízlelni, milyen ez. El lehet kezdeni 500 méterrel, ezerrel. Nem szabad gyorsan emelni a távot, nem szabad emelni a tempót. Ez nem csak a futásra igaz, másra is."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?