5 °C Budapest

Kövér: Gyurcsány arca és a tescos nejlonzacskó

Pénzcentrum
2006. október 9. 20:36

Mély és egyre mélyülő válságban van Magyarország - mondta ma délután a Kossuth téren Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke. A válság Kövér szerint erkölcsi és gazdasági értelemben is érthető. A fideszes politikus úgy vélte, hogy Gyurcsány Ferenc megbukott. Kövér igen szemléletesen bírálta a kormányt, a szocialista pártot illetve Gyurcsány Ferencet. A fideszes politikus szerint "furcsa

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Mély és egyre mélyülő válságban van Magyarország - mondta ma délután a Kossuth téren Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke. A válság Kövér szerint erkölcsi és gazdasági értelemben is érthető. A fideszes politikus úgy vélte, hogy Gyurcsány Ferenc megbukott.

Kövér igen szemléletesen bírálta a kormányt, a szocialista pártot illetve Gyurcsány Ferencet. A fideszes politikus szerint "furcsa bőrszerű képződmény" borítja Gyurcsány Ferenc arcát, ami iránt a Nasa komoly érdeklődést mutat. Ez a "képződmény" Kövér szerint az űrsiklók hővédő pajzsához képest tescos nejlonzacskó.

Kövér különleges lényekről beszélt, melyen minden bizonnyal a baloldali politikusokat, döntéshozókat értette. Vélménye szerint Magyarországon mély és egyre jobban mélyülő válságban van. A válság mind gazdasági mind erkölcsi értelemben értendő.

Kövér a baloldali politikai elitet kis bűnszövetkezetnek nevezte, mely csalással szerezte és tartotta meg a hatalmat. Személy szerint bírálta Lamperth Mónikát és Szekeres Imrét is Gyurcsány mellett.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?