23 °C Budapest

Gazdára talált az első vásárlási utalvány

Pénzcentrum
2006. október 6. 14:00

A Pénzcentrum.hu online szimulációs játékának első hetét a Fundamenta Lakáskassza által felajánlott nyeremény kisorsolásával zárjuk, mintegy rápihenve ezzel a hétfői újabb döntésre.


A Fundamenta jóvoltából az 50 ezer forintos IKEA vásárlási utalvány nyertese Kelemen Zsófia.

A kisorsolt játékosokkal a regisztrációkor megadott e-mail címen vesszük fel a kapcsolatot, hogy minél hamarabb hozzájussanak nyereményükhöz.

Az elkövetkező 3 hét során további három lakberendezési utalványt sorsolunk ki, melyek mellett több értékes nyeremény (wellness-bérlet, borhétvége, főzőtanfolyam és sporttáska) talál gazdára, a játékot lezáró díjátadó eseményen pedig a legjobb teljesítményt nyújtók is elnyerik jutalmukat, ahogy az korábban az alábbiakban meghirdetésre került:

 

RÉSZLETES NYEREMÉNYLISTA

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

A JÁTÉK INDÍTÁSA


 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44