34 °C Budapest

Várhatóan késnek a Domusok helyén építendő Tescok

Pénzcentrum
2006. október 3. 11:00

Az áprilisban a Domus Rt.-vel megállapodást kötött Tesco áruházlánc további építkezési várhatóan csúszással kezdődnek - írja a Napi.

A tervezett 2-3 hónap helyett fél év telt el április óta, ugyanakkor még csupán a miskolci ezer négyzetméteres Tesco nyitotta meg kapuit.

A brit áruházlánc a nem várt nehézségekkel indokolja a késlekedést, hiszen bonyolult munka a volt bútorkeresédéseket élelmiszer-áruházzá alakítani, ráadásul a szükséges engedélyek megszerzéséig meg sem kezdik az átalakítást.

Mivel a Tesco jelenleg a további átalakításokkal és árufeltöltéssel van elfoglalva, egyelőre nem folytatódnak a tárgyalások a 6 további Domus áruház átvételéről. Arról sincs még információ, hogy mikorra várható debreceni, nyíregyházi, szegedi, kecskeméti, illetve szombathelyi egység nyitása.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?