15 °C Budapest

Megvan az első nyertes! - TE se maradj le a nyereményesőről!

Pénzcentrum
2006. október 3. 12:30

Tegnap indult útjára a Pénzcentrum.hu online szimulációs játéka, ma pedig - mintegy bemelegítésképpen - ki is sorsoltuk első nyertesünket, aki főtámogatónk, a Volksbank jóvoltából egy sporttáskával és kiadónk a NET Média Rt. felajánlásával egy Day Trader című könyvvel lett gazdagabb.

Az első nyertes Kőpájer Krisztina, akinek ezúton is gratulálunk. A kisorsolt játékosokkal a regisztrációkor megadott e-mail címen vesszük fel a kapcsolatot, hogy minél hamarabb hozzájussanak nyereményükhöz.

 

 


HOLNAP a sporttáska mellett egy 2 fős uszoda és wellness bérletet is kisorsolunk az Adina Apartman Hotels felajánlásával, így aki még ma megkezdi a játékot, annak lehetősége nyílik a sorsoláson való részvételre.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A játékról és a nyereményekről részletesebben

A JÁTÉK INDÍTÁSA

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16