5 °C Budapest

Kuncze: "itt most a koalíció pártjainak vereségéről van szó"

Pénzcentrum
2006. október 1. 21:43

A megszorító csomagban látja az egyre valószínűbb koalíciós vereség okát Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke. Véleménye szerint ez azt is jelenti, hogy a politikának van felelőssége akkor is, ha ez népszerűségvesztéssel jár. Az SZDSZ vezetője az Inforádió szerint közölte: az államfő szavaival annyiban egyetért, hogy a politika elrugaszkodott a kampányban a realitásoktól, a Fidesz például négyszer

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A megszorító csomagban látja az egyre valószínűbb koalíciós vereség okát Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke. Véleménye szerint ez azt is jelenti, hogy a politikának van felelőssége akkor is, ha ez népszerűségvesztéssel jár.

Az SZDSZ vezetője az Inforádió szerint közölte: az államfő szavaival annyiban egyetért, hogy a politika elrugaszkodott a kampányban a realitásoktól, a Fidesz például négyszer akkorát ígért, mint a koalíció.

Kuncze Gábor az eddigi eredményeket úgy értékeli, hogy következetesen végig kell vinni a stabilizációt, mert nincs más út, a másik pedig az, hogy a politikának meg kell keresni azokat a közös pontokat, melyekre jövőt lehet építeni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?