0 °C Budapest

Félmilliót ér az ezresed? - Gyorsan nézd meg!

Pénzcentrum
2006. szeptember 29. 08:30

Az elmúlt napokban a hazai sajtó révén sokan megismerték és megszerették Rózsa nénit, valamint az ezreseket osztogató nagymama megható történetét. Ez a történet ihlette meg a Danubius Rádió kreatív szakembereit is néhány héttel ezelőtt, amikor megismerték Rózsa nénit. Ekkor döntöttek úgy, hogy egy játékot szerveznek az érdekes sztori köré.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Szeptemberben Rózsa néni a főváros és a vidéki megyeszékhelyek utcáin ezreseket osztogatott és elbeszélgetett a járókelőkkel, elmesélte életének különleges kalandjait. Ezt követően a Danubius Rádió októberben a Rózsa néni által kiosztott ezresek sorszámával nyereményjátékot hirdet. A hallgatóknak csak a Danubius Rádió sorsolásait és a saját pénztárcájukban lapuló ezreseket kell figyelemmel követniük.

Rózsa néni sztorija, avagy hogyan is kezdődött minden...

Rózsa néni jelenleg Horvátországban, Zágrábban él. Három gyermeke és négy unokája van. Nemrégen ismerkedett meg a Danubius Rádió munkatársaival is, akik Rózsa néni történeteinek hallatán úgy döntöttek, hogy felkérik őt reklámarcnak. Rózsa néni sajtóból megismert sztorija teljes egészében a valóságból táplálkozik, pont ez ragadta meg a Danubius Rádiót is, ezért úgy döntött, besegít Rózsa néninek a pénzosztásba. Rózsa néni szétosztásra kerülő vagyonát októbertől 15 napon keresztül napi fél millió forinttal, azaz 7 és fél millió forinttal, továbbá egy nagy értékű fődíjjal egészíti ki.

Októberi ezres-őrület a Danubius Rádiónál

Az alapsztorit és Rózsa néni osztogató turnéját októberben követi a Danubius Rádió országos nyereményjátéka. A kampányról a tv-ben, a sajtóból és interneten tájékozódhatunk bővebben. Az ezresek körülötti őrület egy egész hónapon keresztül lázban tarthatja az országot, hiszen az ezresek bárkinél lehetnek.

A Danubius Rádió minden nap az új reggeli műsorában, a Danubius Csiliben (részletek alább) kisorsol egy sorszámot, ezt kell majd keresni a pénztárcánkban lapuló bankjegyeken. A nyerő bankókkal félmillió forintot lehet majd nyerni. Amennyiben nem jelentkezik az ezres tulajdonosa, akkor a nyeremény bekerül egy közös alapba, amelynek végösszegét a promóció végén szintén kisorsolják.

ELINDULT A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Vovesz Tibor, a Danubius Rádió felelős programszerkesztője a nyereményjátékkal kapcsolatban elmondta:

"Amikor először találkoztunk Rózsa nénivel, egyből megszerettük, nagyon kedves hölgy és magával ragadó történeteket tud mesélni kalandos életéről. Rózsa néni személye adta az ötletet arra, hogy valamilyen játékot szervezzünk vele. Az viszont meglepett bennünket is, hogy a magyar sajtóban Rózsa néni az egyik napról a másikra sztár lett, országos hírnévre tett szert még azelőtt, hogy elindulhatott volna a kommunikációnk.

A Danubius Rádiótól a hallgatók megszokhatták, hogy mindig valami egyedi, különleges akcióval rukkol elő. Tavasszal összeházasítottunk két idegent, most pedig "ezerrel játszunk" Rózsa néni segítségével. Természetesen egy kicsit izgulunk, hogy mennyire lesz sikeres a vállalkozásunk, hiszen ilyen típusú játék még soha nem zajlott Magyarországon."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20