3 °C Budapest

Gyurcsány bocsánatot kért

Pénzcentrum
2006. szeptember 27. 10:54

A kormányülés előtt Gyurcsány Ferenc néhány szóban hangsúlyozta, hogy ő és a kormány is kitart a konvergencia program mellett, a szükséges lépéseket megteszik a deficit lefaragására. Ezen túl a miniszterelnök sajnálatát fejezte ki a balatonőszödi beszéd stílusa miatt. A konvergencia program elfogadása az Európai Bizottság részéről várt esemény volt, az előzetes információk ezt

A kormányülés előtt Gyurcsány Ferenc néhány szóban hangsúlyozta, hogy ő és a kormány is kitart a konvergencia program mellett, a szükséges lépéseket megteszik a deficit lefaragására. Ezen túl a miniszterelnök sajnálatát fejezte ki a balatonőszödi beszéd stílusa miatt.

A konvergencia program elfogadása az Európai Bizottság részéről várt esemény volt, az előzetes információk ezt valószínűsítették. Egy technikai lépés még, hogy a pénzügyminiszterek tanácsának is igent kell mondani október elején, de ez már inkább formalitás. A program igen ambíciózus, de a szerekezetét illetően korábban is számos kritika érte. A legnagyobb kockázat a növekedés lassulásában van, ugyanis a program - elsősorban az elején - nagymértékben épít az elvonások növelésére.

Gyurcsány a Reuters tudósítása szerint sajnálatát fejezte ki a balatonösződi beszéd stílusa miatt. Gyurcsány bocsánatkérése a politikai viharok csillapodásának irányába hathat.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?