Veres: "ezt a programot kell megvalósítani"

Pénzcentrum
2006. szeptember 26. 16:50

Üdvözölte a konvergencia program elfogadását Veres János pénzügyminiszter. Véleménye szerint ezzel a Bizottság véleményt is mondott a kormány jövőbeni gazdaságpolitikájáról, mely az intézmény szerint is helyes. Veres szerint ez üzenet kell hogy legyen a belpolitika szereplői számára is, ezt a programot kell megvalósítani. Veres mai tájékoztatóján hangsúlyozta, örül, hogy a Bizottság bízik a

Üdvözölte a konvergencia program elfogadását Veres János pénzügyminiszter. Véleménye szerint ezzel a Bizottság véleményt is mondott a kormány jövőbeni gazdaságpolitikájáról, mely az intézmény szerint is helyes. Veres szerint ez üzenet kell hogy legyen a belpolitika szereplői számára is, ezt a programot kell megvalósítani.

Veres mai tájékoztatóján hangsúlyozta, örül, hogy a Bizottság bízik a programban, a célok eléréséhez nem kér külön intézkedéseket a felsoroltakon túl. Természetesen ha a kijelölt úttól esetleg eltérés mutatkozik, a pénzügyi kormányzat kész a korrekcióra.

Veres szerint a célok elérése a konvergencia program végrehajtása esetén biztosított. A bizottság is hangsúlyozta, hogy a program kicsit fejnehéz, a deficitcsökkentés 2007-ben a legnagyobb. Ezt Veres is elismerte, és utalt a közös munka szükségességére.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 22. szerda
Móric
38. hét
Szeptember 22.
Európai autómentes nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?