Veres: "ezt a programot kell megvalósítani"

Pénzcentrum
2006. szeptember 26. 16:50

Üdvözölte a konvergencia program elfogadását Veres János pénzügyminiszter. Véleménye szerint ezzel a Bizottság véleményt is mondott a kormány jövőbeni gazdaságpolitikájáról, mely az intézmény szerint is helyes. Veres szerint ez üzenet kell hogy legyen a belpolitika szereplői számára is, ezt a programot kell megvalósítani. Veres mai tájékoztatóján hangsúlyozta, örül, hogy a Bizottság bízik a

Üdvözölte a konvergencia program elfogadását Veres János pénzügyminiszter. Véleménye szerint ezzel a Bizottság véleményt is mondott a kormány jövőbeni gazdaságpolitikájáról, mely az intézmény szerint is helyes. Veres szerint ez üzenet kell hogy legyen a belpolitika szereplői számára is, ezt a programot kell megvalósítani.

Veres mai tájékoztatóján hangsúlyozta, örül, hogy a Bizottság bízik a programban, a célok eléréséhez nem kér külön intézkedéseket a felsoroltakon túl. Természetesen ha a kijelölt úttól esetleg eltérés mutatkozik, a pénzügyi kormányzat kész a korrekcióra.

Veres szerint a célok elérése a konvergencia program végrehajtása esetén biztosított. A bizottság is hangsúlyozta, hogy a program kicsit fejnehéz, a deficitcsökkentés 2007-ben a legnagyobb. Ezt Veres is elismerte, és utalt a közös munka szükségességére.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16