Veres: "ezt a programot kell megvalósítani"

Pénzcentrum
2006. szeptember 26. 16:50

Üdvözölte a konvergencia program elfogadását Veres János pénzügyminiszter. Véleménye szerint ezzel a Bizottság véleményt is mondott a kormány jövőbeni gazdaságpolitikájáról, mely az intézmény szerint is helyes. Veres szerint ez üzenet kell hogy legyen a belpolitika szereplői számára is, ezt a programot kell megvalósítani. Veres mai tájékoztatóján hangsúlyozta, örül, hogy a Bizottság bízik a

Üdvözölte a konvergencia program elfogadását Veres János pénzügyminiszter. Véleménye szerint ezzel a Bizottság véleményt is mondott a kormány jövőbeni gazdaságpolitikájáról, mely az intézmény szerint is helyes. Veres szerint ez üzenet kell hogy legyen a belpolitika szereplői számára is, ezt a programot kell megvalósítani.

Veres mai tájékoztatóján hangsúlyozta, örül, hogy a Bizottság bízik a programban, a célok eléréséhez nem kér külön intézkedéseket a felsoroltakon túl. Természetesen ha a kijelölt úttól esetleg eltérés mutatkozik, a pénzügyi kormányzat kész a korrekcióra.

Veres szerint a célok elérése a konvergencia program végrehajtása esetén biztosított. A bizottság is hangsúlyozta, hogy a program kicsit fejnehéz, a deficitcsökkentés 2007-ben a legnagyobb. Ezt Veres is elismerte, és utalt a közös munka szükségességére.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. május 28. vasárnap
Emil, Csanád
21. hét
Május 28.
Hősök napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. május 28. 16:06