277-nél jár a forint

Pénzcentrum
2006. szeptember 22. 09:19

Tovább gyengül a forint a bankközi devizapiacon. A gyengülés mögött már nem csak a belpolitikai események állnak, az egész fejlődő piacokon tart a tőkekivonás. A régióban közvetlen veszély a lengyel kormányválság, míg más fejlődő piacok közül Brazília és Ecuador emelhető ki. A forint árfolyama már tegnap késő délután is erőteljes gyengülést mutatott, egy euróért 276.6 Ft-ot is kellett adni.

Tovább gyengül a forint a bankközi devizapiacon. A gyengülés mögött már nem csak a belpolitikai események állnak, az egész fejlődő piacokon tart a tőkekivonás. A régióban közvetlen veszély a lengyel kormányválság, míg más fejlődő piacok közül Brazília és Ecuador emelhető ki.

A forint árfolyama már tegnap késő délután is erőteljes gyengülést mutatott, egy euróért 276.6 Ft-ot is kellett adni. Reggel már a 277 feletti szinteken születtek kötések, ahonnan kis korrekció után 277 körül állt be átmenetileg a piac.

A nap további részében feltehetően az eladói nyomás dominálhat mind a bankközi forintpiacon, mind a másodlagos állampapírpiacon. A hozamok a távoli lejáraton 10 bp-os emelkedést mutatnak. A piac hétfőre 25-50 bp-os kamatemelést vár a Monetáris Tanácstól.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?