Gyengül a forint - 275.4-nél az árfolyam

Pénzcentrum
2006. szeptember 21. 08:56

A tegnap esti szinteknél gyengéb árfolyam mellett indult a kereskedés a forintra a bankközi forintpiacon. Egy euróért 275.4 Ft-ot kell adni. A Fitch tegnap esti bejelentése után az árfolyam 275 fölé is gyengült, ma az árfolyamvesztés fokozatos mértékben folytatódott. A tegnapi zavargások illetve a Fitch döntése (negatív kilátás a devizaadósságnak) továbbra is negatív hangulatot kelt a

A tegnap esti szinteknél gyengéb árfolyam mellett indult a kereskedés a forintra a bankközi forintpiacon. Egy euróért 275.4 Ft-ot kell adni. A Fitch tegnap esti bejelentése után az árfolyam 275 fölé is gyengült, ma az árfolyamvesztés fokozatos mértékben folytatódott.

A tegnapi zavargások illetve a Fitch döntése (negatív kilátás a devizaadósságnak) továbbra is negatív hangulatot kelt a forintpiacon. A forintot most 275.4-nél jegyzik az euróval szemben. Egyelőre nem látszanak olyan jelek, hogy a piaci stabilizálódna, napról napra folyamatosan gyengül az árfolyam.
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22