Kijárási tilalom lesz?

Pénzcentrum
2006. szeptember 20. 21:05

El kell gondolkodni a kijárási tilalom bevezetésén vagy azon, hogy más eszközökhöz folyamodjunk annak érdekében, hogy megszűnjenek az éjszakai atrocitások - nyilatkozta Petrétei József igazságügyi miniszter egy rádióműsorban. A kormányszóvivő cáfol. El kell gondolkodni a kijárási tilalom bevezetésén vagy azon, hogy más eszközökhöz folyamodjunk annak érdekében, hogy megszűnjenek az éjszakai

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

El kell gondolkodni a kijárási tilalom bevezetésén vagy azon, hogy más eszközökhöz folyamodjunk annak érdekében, hogy megszűnjenek az éjszakai atrocitások - nyilatkozta Petrétei József igazságügyi miniszter egy rádióműsorban. A kormányszóvivő cáfol.

El kell gondolkodni a kijárási tilalom bevezetésén vagy azon, hogy más eszközökhöz folyamodjunk annak érdekében, hogy megszűnjenek az éjszakai atrocitások - vélekedett Petrétei József igazságügyi miniszter ma egy rádióműsorban.

Danks Emese kormányszóvivő a műsor után a kormány és a miniszterelnök nevében kijelentette, hogy a kijárási tilalom elrendelését a helyzet nem indokolja, ez a kormánynak nem áll szándékában. Dansk szerint Petrétei a kijárási tilalom jogi tényállását a rádióműsorban csak mint elvi lehetőséget említette.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?