3 °C Budapest

Török Gábor: "a nemzeti koronában tehettek volna kárt"

Pénzcentrum
2006. szeptember 19. 10:24

Az ESTE tegnap esti műsorának vendégei voltak Juhász Ferenc, az MSZP alelnöke, Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezető helyettese valamint Török Gábor politológus is. A műsor után a vendégek nem tudták elhagyni az épületet, mivel a tüntetők gyűrűjét nem merték megközelíteni. Rendőri védelmet nem kaptak, a szobákban kellett bújkálniuk ahhoz, hogy a betörő csoport ne találjon rájuk. Török

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az ESTE tegnap esti műsorának vendégei voltak Juhász Ferenc, az MSZP alelnöke, Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezető helyettese valamint Török Gábor politológus is. A műsor után a vendégek nem tudták elhagyni az épületet, mivel a tüntetők gyűrűjét nem merték megközelíteni. Rendőri védelmet nem kaptak, a szobákban kellett bújkálniuk ahhoz, hogy a betörő csoport ne találjon rájuk.

Török Gábor az Inforádiónak elmondta, hogy "ilyen társaság minden demokratikus országban megtalálható, de az sehol a világon nem fordulhat elő, hogy egy 20-50 fős radikális csoport képes legyen ekkora galibát okozni és elfoglalni a közszolgálati tévét". A politológus szerint "előfordult, hogy le kellett kapcsolni a villanyt és csendben maradni, hogy a behatoló tüntetők meg ne találjanak minket".

A médiákban gyakran szereplő politikai szakértő szerint "ennyi erővel a Parlament épületébe is bemehettek volna és akkor például a nemzeti koronában tehettek volna kárt".

Amint arra Török is felhívja a figyelmet, a pártok most zajló egymásra mutogatása is jól példáza, hogy miért jutott idáig Magyarország. Az MSZP a Fideszt hibáztatja, a Fidesz Gyurcsányt és a szocialistákat teszi felelőssé.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?