7 °C Budapest

Orbán: célkeresztben az önkormányzati választások - lesz 23-án nagygyűlés

Pénzcentrum
2006. szeptember 19. 18:27

Békés tüntetésre és az önkormányzati választások fontosságára hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján Orbán Viktor. A Fidesz megtartja a szeptember 23-i nagygyűlését a Hősök terén. Fidesz elnöke hangsúlyozta: az igazi probléma Gyurcsány nyilvánosságra hozott megszólalásával kapcsolatosan nem az, hogy két évig hazudtak, hanem az, hogy négy évig nem csináltak semmit. Mint fogalmazott, a

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Békés tüntetésre és az önkormányzati választások fontosságára hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján Orbán Viktor. A Fidesz megtartja a szeptember 23-i nagygyűlését a Hősök terén.

Fidesz elnöke hangsúlyozta: az igazi probléma Gyurcsány nyilvánosságra hozott megszólalásával kapcsolatosan nem az, hogy két évig hazudtak, hanem az, hogy négy évig nem csináltak semmit. Mint fogalmazott, a Fidesz együtt érez a békésen tüntetőkkel, de a tegnap esti véres eseményeket elutasítja és elítéli.

Orbán Viktor arra kérte szimpatizánsait, hogy álljanak ki a választások tisztaságáért, és tegyenek meg mindent azért, hogy békés legyen. Szijjártó Péter újságírói kérdésre cáfolta azt a hírt, amely szerint a Fidesz nem tartja meg szeptember 23-án nagygyűlését a Hősök terén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 1. szerda
Elza
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?