Gyengülő forintot várnak

Pénzcentrum
2006. szeptember 4. 10:00

A hét elején komolyabb piacmozgató hírek nélkül a forint további gyengülését várja a svéd SEB Bank. Sem az USA-ban, sem a kontinensen piacbefolyásoló eseményre nem számítanak a bank elemzői, emiatt megítélésük szerint a helyi sajátosságok szerepe felerősödik. Ebből a szempontból viszont Magyarország kifejezetten rosszul áll... Komolyabb piacbefolyásoló adatok a hét első felére nem várhatóak,

A hét elején komolyabb piacmozgató hírek nélkül a forint további gyengülését várja a svéd SEB Bank. Sem az USA-ban, sem a kontinensen piacbefolyásoló eseményre nem számítanak a bank elemzői, emiatt megítélésük szerint a helyi sajátosságok szerepe felerősödik. Ebből a szempontból viszont Magyarország kifejezetten rosszul áll...

Komolyabb piacbefolyásoló adatok a hét első felére nem várhatóak, emiatt inkább a helyi sajátosságok azok, melyek a forint esetében is meghatározhatják az irányt. Az egyensúlyi problémák miatt ugyanakkor igen rosszul állunk, ami miatt a forint tovább gyengülhet.

Makrogazdasági előzetesünk az alábbi linken érhető el:

2006.09.04 06:00
Minden napra jut valami érdekes a héten

A bank jellemzően eladási pozíciók nyitását javasolta az elmúlt napokban. Legutóbbi ajánlásában a profitrealizálást a short pozíciókon 279.25 EUR/HUF árfolyamnál látja célszerűnek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A forint a múlt hét közepén érezhetőmértékben erősödött, de a hét végén ismét a gyengülés volt jellemző. A jegybanki kritikák a konvergencia porgrammal kapcsolatban nem erősítették a bizalmat a hazai eszközök iránt.

A reggeli órákban kis erősödés mutatkozi, egy euróért kb. 277 Ft-ot kell adni. Az árfolyam erősödése viszonylag kis forgalom mellett történt, amikor néhány kötés is érdemielmozdulást képes generálni.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?